Rockstar lever højt på succesen med Grand Theft Auto V og Red Dead Redemption 2. Alligevel er der stadig en dedikeret fanbase, heriblandt undertegnede, som ville elske at se den prominente udvikler, melde noget ud om en efterfølger til high school-dramaet i Bully fra 2006.

En kilde, som har udgivet sig for at være en tidligere ansat hos Rockstar New England, har været i dialog med YouTuberen SWEGTA. Her fortæller han, at spillet faktisk var under udvikling for omkring en dekade siden, men at arbejdet på titlen aldrig rigtig tog fart. Der var ingen egentlig forklaring på, hvorfor arbejdet på spillet ikke fortsatte, men spekulationer lyder på, at der var tvivl om hvilken retning historien skulle tage.

Bully 2 nåede dog til et spilbart stadie, og en kort demo var ikke langt fra at blive realiseret, før projektet desværre blev droppet. Det skulle igen være den unge Jimmy, som skulle indtage hovedrollen, og der ville være adskillige gensyn med figurer fra første spil.

Som det også nævnes i videoen, så er det omkring ti år siden dette fandt sted, og kilden melder da også ud, at meget kan have ændret sig siden da. Det er derfor ikke helt tid til at slippe håbet om, at vi igen kan give olferter og pjække fra skole med en controller eller et tastatur ved hånden.

Kunne du tænke dig at se en Bully-efterfølger?

5 KOMMENTARER

  1. Oof, kniv lige i hjertet Ved engang ikke hvor mange gange jeg har gennemført det originale Bully, det spil er nemt med i min all time top 10.

  2. #1 – Yup, en stærkt undervurderet titel. Det emmede langt væk af charme, med en snert af den grovkornede stemning fra GTA. Men drømmen lever da endnu

  3. #3 Det er sgu svært at vende tilbage til et spil fra 2006 efter man har spillet RDR2 og/eller GoW, husk på at vi snakke om et spil som tydeligvis er bygget med de samme værktøjer som San Andreas. Men i Bully tilfælde er det klart det værd.
    Det specielle ved Bully er at det sådan set er en open-world, men en så lille én, at der kun findes et begrænset antal NPC’er som alle har hver deres baggrund og navn. Efterhånden kommer man til at lære dem alle at kende. Det (plus et fantastisk soundtrack) skaber en helt speciel stemning, som kun få spil kan matche.