Der er lige over en måned til Borderlands 3 udkommer, og Gearbox kan nu melde ud, at spillet officielt er gået guld. Det betyder at spillet er færdigt og klar til at blive sendt i trykken. Alt hvad der fremover skal tilføjes til spillet, vil derfor dukke op i form af patches, og mon ikke vor tids standard, en såkaldt day 1 patch, også vil indfinde sig, når Borderlands 3 udgives den 13. september.

PC-versionen udgives i første omgang eksklusivt på Epic Games Store, men vil angiveligt også være tilgængeligt via øvrige klienter, f.eks. Steam, i løbet af april 2020. Gearbox har også meldt ud, at Borderlands 3 ikke vil understøtte cross-play på udgivelsesdatoen, men at udvikleren er dedikeret til at realisere det mål.

Vi ser i hvert fald frem til et spændende efterår, med udgivelsen af Borderlands 3 den 13. september på PC, Xbox One og PlayStation 4.

9 KOMMENTARER

  1. Nogen der ved om deres “no cross-play” inkluderer PC launchers?

    Altså, hvis man køber og spiller det på Steam når de engang bliver udgivet der, kan man så ikke spille med dem, som køber det på Epic Launcher nu her til september?