Køber du kort-pakker til Hearthstone, bør gøre dine indkøb før den 22. marts. Blizzard har annonceret at de sætter prisen op på kortpakkerne i en række lande og deriblandt Danmark. Også prisen på Adventure wings og Arena billetterne vil stige efter den 22. marts.

Fremover skal du regne med at betale en femmer ekstra for to pakker og hele 55 kroner mere for 40 pakker. Vil du se præcis hvor meget de stiger i de forskellige lande, er der en spiller som har lavet et ganske detaljeret skema via ImGur.

Prisstigningerne er bestemt ikke blevet godt modtaget blandt spillerne.

23 KOMMENTARER

 1. Kan ikke umiddelbart se hvad det betyder for prisen for ingame currency, vil den være uændret, dvs. Fortsat 100g for en pack?

 2. Mon det kunne tænkes Blizzard vil gøre det lidt mindre pay2win og måske endda forventer de sælger færre pakker?
  Ved at pakkerne koster lidt mere, vil det måske få flere til at spille sig til nogle gode decks og ikke bare bruge 500,- på det.

  Ved ikke nok om HS, bare en tanke.

 3. Er fuldstændig ligeglad med om skidtet stiger med 50%…. bare de gider fjerne jade mechanic fra spillet…… (Kigger på jer jade druid) !!!!!!!!!!!!!!!! Væreste lorte mechanic der nogensinde er lavet til et spil.

  Puha nu har jeg det lidt bedre!!

 4. #8 Jade Cards ødelægger spillet pt. Hvis dit deck er lidt for langsomt eller du uheldig med card draw kan du ikke følge med dem. Det smadrer også deck kreativiteten. Så den eneste måde du kan dræbe dem på er ved at spille agressive decks. Men jeg vidste det ville ske da de nerfede pirates. ( ikke at de er meget bedre )

  Jeg har virkelig høje forventninger til Un Goro og A Year of Mammoth ,spillet har virkelig brug for noget nyt og mindre hjernedødt. Hvis det fejler tror jeg det på tide med en mindre pause fra spillet :p

 5. #6 Der er intet pay 2 win i hearthstone, problemet er at det koster penge eller meget tid hvis du ønsker at spille specifikke dæk. Især når der ikke kommer adventures i år men 3 expansion med over 250 kort i alt så vidt jeg husker.
  Det betyder at enten skal du have tusindvis af gold liggende eller også må du hive pungen frem hvis du ønsker at spille meta decks.

 6. Kan man takke Brexit for. Pundet har tabt værdi over for Dollaren og derfor hæver man prisen i Storbritannien for at for den samme værdi tilbage igen i Dollars. Ligeledes over for resten af Europa.

 7. Men vil dog sige at, denne udmelding kommer på et helt forkert tidspunkt. Lige efter man har sagt at der kommer ikke flere adventures og man istedet vil udgive 3 expansions om året à 120 kort. Kan godt forstå at, folk føler sig lidt røvrendt, selvom prisforhøjelserne kan forsvares.

 8. #15 og det er helt gratis for dem at finde på nye kort som skal animeres og have voice-over. Jeg sige ikke det er fair at de hæver prisen i EU. Men hvis det kan få flere væk fra vores servere, over på de amerikanske, så det bliver en mere lige fordeling af gode spillere, så kan jeg måske se en ide i det.

 9. Havde egentlig en forventning om at skulle spille spillet igen da sidste expansion udkom, men efter al kritikken med jade cards og nu en prisstigning, ja så er det farvel og tobak fra mig også.

 10. #19 Fair nok, min fejl. Jeg er netop bare af den holdning, at spillet er i en krise i forvejen og derfor burde de måske nærmere SÆNKE priserne generelt. En stigning virker helt absurd.

 11. Har jeg misset noget? Er Hearthstone i en krise? Jeg er meget casual spiller og tager mine quests og måske et par spil derudover, men havde ikke fået opfattelsen af at spillet var i krise.