Blizzards nyudnævnte World of Warcraft-chef, Ion Hazzikostas, har efter de flestes mening for alvor sat godt skub i World of Warcraft med Legion udvidelsen. Det er ikke længe siden vi fik 7.1 patchen, men der er meget mere på vej inden længe.

På BlizzCon var der flere paneler udelukkende med fokus på World of Warcraft og Blizzard har selv bidraget med et indlæg, hvor de lufter de nye tiltag i både den mindre 7.1.5 patch og den større efterfølgende 7.2 patch. Du kan bl.a. se frem til Artifact-opdateringer (7.2), en ny dungeon (7.2) samt den nye raid-zone Tomb of Sargeras (7.2).

Allerede med 7.1.5 patchen er der mindre tilføjelser, som bl.a. sæson 3 af Brawlers Guid, mikro-ferier og flere Pandaria Dungeons som bliver tilføjet som time-travelling dungeons.

Du vil kunne flyve rundt på Broken Isles

De tre seneste WoW-udvidelser har i udgangspunktet begrænset din mobilitet til ground mounts. Men 7.2 patchen vil du kunne flyve uhindret på Broken Isles, hvis du altså vel og mærke har opnået Broken Isles Pathfinder achievement. Første del kan laves allerede nu og anden del ankommer med en af de to kommende patches. Så måske en god ide lige at klare den første, så du får dine vinger tilbage hurtigst muligt.

Flying Mounts på Broken Isles
Flying Mounts på Broken Isles

Epic klasse-mounts

7.2 patchen tilføjer også (epic) klasse-mounts, som du bl.a. kan se eksempler på hos MMO Champion.

Du kan finde flere mere dybdegående indlæg på samme site, hvor du bl.a. kan få et resumé af panel-debatten, et indblik i de mange cut-scenes i World of Warcraft, et design retrospektiv og især et samlet overblik over hvad der venter forude i World of Warcraft.

6 KOMMENTARER