Diablo-fans har måske flere gode ting i vente. For Blizzard’s associate community manager Brandy Camel fortæller via twitter, at Blizzard er i fuld sving med flere forskellige Diablo-projekter.

Hun afslører dem desværre ikke i videoen, som du også kan se herunder. Camel kan dog sætte lidt gang i hype-toget ved at sige, at vi muligvis får noget nyt at se allerede i år. Men intet er sikkert på nuværende tidspunkt.

Tidligere på året har der floreret løse rygter omkring en mulig Nintendo Switch-udgave af Diablo III på grund af et mystisk tweet fra Blizzard med en Diablo-natlampe og en stikkontakt. Blizzard søgte tidligere på året en “Dungeon Artist”, og det måske pege i retningen af et helt nyt Diablo-spil.

Vi må dog nok væbne os med tålmodighed, da Blizzard ofte holder deres kort tæt på kroppen og bestemt ikke lader sig skynde på sig. Hvad håber du, at Blizzard går og pusler med? Diablo IV? En mobiludgave af Diablo? Eller hvad med en reintroduktion af det ekstremt populære auctionhouse fra Diablo 3-lanceringen?

18 KOMMENTARER

 1. Mener altså at Blizzard selv var ude og sige at det med switch rygterne var forkert og at det ikke var deres hensigt med deres tweet, men ellers gode nyheder med mere diablo

 2. #1 Jeg blev aldrig fan af Diablo 3, så glæder mig til at se, hvad de ellers kan finde på!

  #2-4 En switch-udgave kunne nu være fedt. Det kunne fungere glimrende som håndholdt hyggespil

 3. #5 Nej sådan var der desværre den del der havde det. Men helt personligt har jeg imellem 200-600 timer på hver class i D3
  Og spiller det stadig til tider. Meeen så da gerne en D4 så der kunne komme noget nyt blod til igen.
  Og så savner jeg virkelig en form for trade system.

 4. Jeg håber de går og pusler med en ny mere realistisk art-style. Jeg er så fucking træt af deres cartoon look bs. Jeg bliver nok ikke intereseret i et nyt Blizzard spil før det sker.

 5. Tror godt at det kunne være en Diablo mobile version eller også en MMO´ som kunne evt. hedde World of Diablo. I værste tilfælde er det Diablo Battle Royale Survival.

  Så nu hellere at Blizzard fik lavet Warcraft 4 i stedet for. Vi mangler noget seriøs RTS fra dem igen.

 6. #7, diablo 2 havde da en fed, realistisk grafik. Hvis bare de ville gå tilbage til noget, der minder om den og så i øvrigt begynde at tage franchise’n alvorligt igen…..

 7. #3: Det skal de jo sige. Jeg er sikker på at D3 bliver annonceret til Switch ved BlizzCon.

  Glæder mig også til at se hvad de har af nyt Diablo relateret i posen. Jeg plejer at være kæmpe fan af Blizzard i mine yngre dage. Dengang jeg sad oppe hele natten for at lede efter en lækket Warcraft 3 beta ISO, så jeg kunne installere spillet og åbne det, og kigge på main menuen. Jeg kunne ikke spille det uden cd key/invite, men det var urealistisk at sidde der med menuen til WC3 åben. Der kom så senere et hack som gjorde at man kunne loade et map og spille med sig selv. :-D. Nå det var et sidespring.

  Men jeg synes godt nok det er skuffende hvad de har leveret i de senere år. Overwatch siger mig ikke rigtigt noget og WoW har jeg fået nok af. Jeg savner et nyt Warcraft eller Diablo spil. Håber der kommer noget spændende på BlizzCon.

  Jeg tror ikke at et Diablo 2 HD er helt urealistisk. Nu har de jo været ved at opdatere en masse på Diablo 2 klienten. Det må nok også være det spil jeg har spillet mest nogensinde, så det ville ikke gøre mig noget at besøge D2 i en opdateret udgave. Det er svært at gå tilbage til det originale.

 8. Ikke flere remakes, stop nu! De gamle spil eksisterer stadig, ingen grund til at bruge tid og resourcer på minimalistiske Quality of Life opgraderinger som kunne være dedikeret til mere fremadrettet udvikling istedet.

  Så hellere et Diablo 4, baseret på DIablo 2 formlen. De må også meget gerne kigge Path of Exil gevaldigt over skulderen.

  Min ønskedrøm er et nyt Starcraft spil, men enten FPS eller 3rd person action/hack n’ slash, hvor man kan spille Zerg. Tænk Aliens vs. Predators spillene, men i Starcraft universet. JO TAK!

 9. Jeg har brugt de seneste måneder på at nørde en masse Diablo + D2: LoD, primært over LAN, men også Bnet.
  Diablo 3 har jeg forsøgt mig med en del gange, men for mig at se bliver oplevelsen ret smadret af at alle værdier nu er sygt høje ift. D2 (og specielt D1). Jeg havde det bedre med ting som fx gav +15 til all atributes, frem for +100000000 DMGish Værdierne var mere jordnære dengang.
  Den grafiske “wow stil” hvor alt ligner tegnefilm, er heller ikke min kop kaffe. Jeg elsker den dystre stil fra i sær D1 og håber at den vender tilbage.
  Sidst men ikke mindst, så er skill tree´et i D2 noget af det bedste jeg nogensinde har oplevet i et spil. Det er tilpas simpelt og nemt at overskue, men alligevel voldsomt dybt og tilbyder en masse builds. Hele denne del er helt væk i D3, hvor der efter min mening hverken er konsekvens eller glæde ved at lave et build.

  Jeg fortsætter lidt med Diablo 2

 10. D2 var stadig relativt bedst, hvor D3 blev for mærkelig. GR er for sterile uden explore, uden skattekister, uden quests osv osv, alt for kedelige og NUL historie!