En af 90’ernes mest innovative spiludviklere er snart klar med et gammelt spil, et ældre spil og så et mobil-spil … plus en udvidelse og en ny helt.

Warcraft III: Reforged er et remake af en af de absolut største klassikere i RTS-genren. Spillet skulle være en gennemgribende grafisk opdatering uden at pille ved spillets gameplay. Spillet udkommer til Mac og PC engang i 2019. Herunder kan du se den cinematiske annonceringstrailer, der er vanlig Blizzard-stil er absurd lækker lavet.

Kan du ikke få nok Warcraft, kan du genopleve lanceringen af World of Warcraft, der udkommer til næste sommer i form af World of Warcraft: Classic. Udgivelsen vil foregå løbende, hvor indholdet kommer trillede i forskellige faser. Først får vi Molten Core og Onyxia’s raids samt The Dire Maul dungeon. Lord Kassak og Azuregos vil også være at finde i første fase. Anden fase giver adgang til Blackwing Lair, Zul’Gurub raid med mere. Der er flere faser, og flere detaljer følger i de kommende dage.

Er du mere til dæmontæv under jorden, så kan du snart hive din mobil frem og tæske løs, når Diablo Immortal udkommer. Det har vi allerede skrevet om, og den ganske underholdende annoncering, burde du bestemt tage et kig på, hvis du ikke allerede har været der.

Ud over de to gamle spil og mobilspillet får vi også en ny helt til Overwatch. Ashe, bliver hun kaldt, og hun skulle være en fremtids-cowgirl med fuld fart på. Mød hende i traileren herunder:

Er du mere til kortspil, kan du fra den 4. december trolle løs med Hearthstones kommende udvidelse “Rastakhans Rumble”. Vi ved endnu ikke meget om det kommende indhold, men Blizzard var klar med en fin lille video:

Selvom der er en del annonceringer fra dette års BlizzCon, så er det så som så med innovationen her i 2018. Er du tilfreds med annonceringerne?

7 KOMMENTARER

  1. Blizztard forstår da virkelig at spilde deres resourcer. Den eneste grund til, at WC3 stadig er i live skyldes udelukkende custom maps – et remake vil også kræve et remake af samtlige custom maps.. Så GG Blizztard! Diabmobilos er så ligegyldigt som noget overhovedet kan være – og som en fra publikum så rigtigt spørger, det MÅ være en aprilsnar uden for sæson! Der findes INGEN bare tilnærmelsesvis nogenlunde decent mobil spil… alt er gemt bag paywalls og p2w. Men ja ja.. Blizztard forstår da virkelig at ødelægge deres navn endnu mere. Gad vide hvor lang tid det vil tage Activision at køre dem totalt i sænk, kursen er i hvert fald sat på full speed ahead mod afgrunden.

    Øhh.. er det bare mig, eller er WC3 reforge trailer PRÆCIS den

  2. WC3 var årets “højde punkt”. Ku’ godt finde på at købe det, når det udkommer.

    Er enormt skuffet over Diablo Immortal. Ligeså snart jeg så navnet “NetEase” i starten af traileren, vidste jeg at det ikke var et main spil. Tænkte at det nok var et eller andet kinesisk mobil spil og fik ret. :-|

    Jeg vidste godt at det nok var usandsynligt med en annoncering af Diablo 4 i år, men havde håbet på at vi fik en Diablo 2 remaster/remake.

  3. Tja, havde da håbet på noget mere end et Diablo mobil spil, men hvis der er noget der kan få mig til at bruge min tid på at spille på mobilen er det sgu nok Diablo Immortal

  4. #4 jeg regner også med at købe WC3 Reforged. Nok et af Blizzards bedste spil til dato, som led noget under den grimme grafik som der nu rettes op på