Intet kan definere et spil som en god skurk. Det er især tilfældet med Vaas i Far Cry 3, som formåede at vække spillerens latente paranoia. Han efterlod i hvert fald et imponerende indtryk, som mange andre skurke aldrig er kommet i nærheden af.

Er du en selvdestruktiv type, som rent faktisk går og savner at have Vaas i dit liv, så er der måske godt nyt. I en A.M.A. på reddit har skuespilleren bag Vaas, Michael Mando, givet udtryk for hvor glad han var for at være med til at skabe figuren, men det er hans sidste bemærkning, der virkelig får nakkehårene til at rejse sig:

Thank you so much! Vaas is my spirit animal – having co-created that character is something that will always be dear to me. I still get recognized as Vaas, and I still feel the outpouring of love for that character – makes me very happy. Who knows… maybe I will reprise the role very soon? :p Thank you for watching xo

Mando puster altså til en ild, som de færreste nok var klar over brændte, men det kilder da alligevel lidt i maven, ved tanken om at Vaas atter får noget skærmtid.

Vaas’ skæbne i Far Cry 3 taget i betragtning, er det dog sjovt at tænke på, hvordan i alverden en fortælling med ham kan foregå. Far Cry-serien er dog sjældent bange for at gå nogle spøjse og uforudsigelige veje i sine historier, så det skulle nok kunne lade sig gøre.

Seneste Far Cry-spil var New Dawn, som vi anmeldte i februar 2019; vi kvitterede med karakteren 7/10.

6 KOMMENTARER

  1. Jeg synes det spil var märkeligt! Han var mega badass og så dör han halvvejs igennem hovedmissionen? Det var lårt i min bog.

  2. Det er okay for mig så længe det er i en ny version og at de ikke bare “remaker” det gamle.

    De fleste far cry “bosser” har været ret intetsigende så er rimelig ligeglad med om han hedder vaas eller rudolf, jeg havde allerede lykkelig glemt vaas før jeg læste denne nyhed.