Blade Runner 2049 trailer frister i den grad stort

Alt for længe til oktober måned.

12

Så er den her. Warner Bros. har, som lovet, nu udsendt den fulde og helt officielle anden traller til Blade Runner 2049. De 2.21 minutter smagsprøver frister i den grad.

Efter en lille appetitvækker i weekenden, giver Warner Bros. dig et alt for lille kig ind i den verden, som Ridley Scott og Denis Villeneuve har skabt i Blade Runner 2049.

Er du til den første Blade Runner-film, er stemningen ramt lige på i traileren til Blade Runner 2049. Mørk, dyster og med masser ubesvarede spørgsmål.

Der er alt alt for længe til den 6. oktober, hvor Blade Runner 2049 får premiere. Det er dog en af de sci-fi film som rigtig mange Daily Rush’ere ser frem til.

12 KOMMENTARER

  1. Synes det er synd det er Arrival han hele tiden bliver nævnt for. Bevares, ganske god film men for mig er det helt klart Sicario og Enemy der definerer ham som super instruktør. Glæder mig til at se hvad han formår med denne film!

  2. Og lille mig der gik og troede, at jeg var hypet op til Alien. WRONG.

    FUT-FUT-FUUUUTTTTTTTTTTT

    Blade Runner 2049 Hype train forlader perronen, og jeg har lige købt billet til første klasse.

  3. Jeg forstår ikke Harrisons tøj. En billig t-shirt fra føtex? Jeg er godt klar over at han skal forestille at gemme sig. Men i forhold til alt det de andre går klædt i, så falder han da noget uden for, i stedet for at gemme sig i mængden.

  4. #10
    Han skjuler sig jo allerede i en menneskeforladt del af verden. Las Vegas er opslugt af sand og ørken, det er rimelig meget et Badlands hvor ingen færdes. Desuden er jo han en replicant, han går nok ikke så meget op i det