Black Panther blev her i weekenden den femte Marvel-film, som rundede $1 mia. i indtjening internationalt. Filmen bryder mange grænser og er blandt de bedst anmeldte Marvel-film til dato.

Marvel har med Black Panther demonstreret at en film instrueret af en sort instruktør (Ryan Coogler) og med primært sorte skuespillere i hovedrollerne (Chadwick Boseman, Michael B. Jordan, Lupita Nyong’o m.fl.) snildt kan gøre sig både på den nordamerikanske marked og også internationalt.

Black Panther tilhører nu en ganske eksklusiv klub af Marvel-film (The Avengers, Avengers: Age of Ultron, Captain America: Civil War og elendige Iron Man 3), som alle har indtjent mere end $1 mia.

Black Panther har pt. en score på ret usædvanlige 97 % på Rotten Tomatoes

Har du selv fået set Black Panther?

3 KOMMENTARER

  1. Det kan godt være, at anmelderne falder i svime over den, men efter min mening er den kun “ok”. Den er ikke elendig, men det er heller ikke en, jeg falder i svime over. Mange af de andre Marvel-film er bedre.

  2. #1: Er enig med dig. Marvel-filmene er efterhånden rigtig godt håndværk og Black Panther fungerer fint. Men sås god er den altså heller ikke.