Bare rolig. Michael Bay-oplevelsen med heftig action og tusindevis af eksplosioner er stadigvæk kernen i Black Ops 2, som Activision afslørede i går. Men den gængse formular har siden Modern Warfare 2 føltes mere end en kende dagsgammel og nedslidt. Denne gang er det Treyarch tur til at genoplive kreativiteten. Som noget helt nyt i franchisen, så vil Black Ops 2 byde på forskellige slutninger baseret på nogle af de valg, spilleren tager undervejs i historien. Det lyder spændende, men hvor man virkelig løfter brynene er, når Treyarch fortæller, at de har fokuseret på at levere ægte sandkasse-action. Hvis én spilserie har været forgænger for scriptede sekvenser og korridorskyderi, så er det netop Call of Duty. Men i Black Ops 2 består en del af sinelplayerkampagnen af missioner, hvor de bliver sat ned i en stor krigszone med din gruppe. Her fra er der så frit spil til, hvordan du takler situationen, hvilket er lidt af en revolution i Call of Duty! Læs mere …
Black Ops 2 spænder over to tidsperioder. To kolde krige. Den velkendte i 1980’erne, hvor vi skal møde nogle kendte ansigter fra Black Ops 1. Og så skal vi til 2025, hvor endnu en kold krig bryder ud. 2025 påvirker gameplayet i stor stil, da vi selvfølgelig får en masse teknolir. Blandt andet en drone, hvorfra du kan styre din soldater rundt. Faktisk kan du spille hele missioner, hvor du sider som taktisk general og lader dine tropper gøre al arbejdet. Metaltrætheden strålede ud af Modern Warfare 3, og undertegnede var meget skeptisk overfor endnu et Call of Duty. Men det ser ud til, at Treyarch kommer med en masse nye ideer. Grafikmotoren er dog stadig den samme, og den er altså ved at trænge til en kærlig hånd. Vi har desværre ikke selv haft adgang til spillet endnu, men alle større sider er klar med previews til spillet (Gametrailers, IGN). Vi kan dog byde dig på den første rigtige trailer til Call of Duty: Black Ops 2. Vi har netop oprettet vores nye og allerede vældig store Call of Duty galleri, hvor du kan fange mange flere detaljer fra spillet, end den noget hurtigt klippende trailer tillader.

26 KOMMENTARER

 1. “byde på forskellige slutninger baseret på nogle af de valg, spilleren tager undervejs i historien” hvor har man hørt det før

 2. Jeg er sgu koert doed i genren.

  Men hvis de kan pifte den op med lidt sandkasse kan det godt vaere jeg kunne overveje de, bare spillet er laengere end de 5 timer.

 3. #5 … Men det kan da umuligt blive lige så intetsigende, som der hvor man har hørt det før

  Jeg tror ikke det er en beslutning de har truffet af lyst, men nærmere end eller anden markeds-analytiker der har fortalt dem at deres malknings-formel går mod sammen sted som Guitar Hero.

  Men at grafikmotoren ikke er opdateret fortæller mig med det samme at de ikke tager det seriøst nok. De sidste 3 spil har den været definitionen på grim. Kom nu videre!
  Med deres salg og profit kan det ikke passe de ikke bare kan købe en unreal engine licens med et snuptag, så gamerne ikke skal sidde og bløde ud af øjnene når de spiller CoD…

 4. Virker som om det bliver et meget interessant spil. De har også nogle dygtige folk til at skrive historien (ham der har skrevet den nye batman triologi blandt andre).
  Gameplaymæsssigt bliver det selvfølgelig interessant at se hvordan de kommer til at håndtere non-lineært gameplay men man kan jo kun håbe på det bedste.
  Alt i alt virker det her som lige præcis det som call of duty serien havde brug for.

 5. Tja, hverken hater eller sheep. Har spillet de fleste COD spil. Synes dog ærligt talt at Black Ops var uinspireret, effektivt bras med en elendig uopfindsom historie og alt for nemt gameplay. Byttet efter 10 dage. Treyarch er ikke de bedste udviklere.

  Så jeg håber virkelig de gør noget med de manusforfattere (husk på at det er hit and miss med David Goyer, hvis det er ham de har hyret) og deres AI (der var utrolig dårlig i Black Ops.)

  For nu er jeg afhoppet til Battlefield 3….

 6. Hvis de går sandkasse i singleplayer så kunne jeg godt overveje at falde tilbage til patten.

  Det kræver dog at der er mere end de vanlige 4-6 timers SP gameplay gemt i det.

 7. #10 Jep, det er også min holdning. Så jeg krydser fingre for det bedste. Det ville jo være pænt nice, med fede sandbox baner at vælte rundt i!

 8. De har firgivet etgrafik interview hvor han formår på intet tidspunkt at nævne noget af relevans, eller overhovedet at vise bare et billed fra spillet. Det tyder på vi kommer til at se samme fuldstændig forfærdigelige visuelle side. Føj.

 9. #13 yup… så det godt og tænkte… ja… det kommer til at ligne alle de andre.

  Problemet er ikke så meget selve grafikken. Der er ok knald på. Men det er hele følelsen bag spillet, fysikken (som ikke er der), animationerne og så selvfølgelig AI’en, som siden Call of Duty 1 har været mere lemming end noget andet.

 10. Det er da altid noget, at de prøver at forny spillet lidt.

  Hvis ikke jeg havde travlt med Diablo 3 til den tid (som jeg har), ville jeg måske kigge på det.

 11. #16 Ja men det ligner stadig noget der er løgn. Det burde ikke i 2012 være muligt at lave noget der er så grimt.

  Igen, Unreal Engine licens koster så hut jeg visker 1 million usd, så der er ingen undskyld – ud over deres sædvanlige pengeliderlig – til at bruge deres egen forfærdelige engine, når Unreal kunne hive spillet op til år 2012 fra år 2003.

 12. Jeg har kun én ting at sige. Hvor F er den faglige stolthed blevet af? Viljen til hele tiden at lave spil smukkere og federe?
  Efter at have betalt 450 kr for MW3, som var MW2 med nyt mappack, har jeg selv valgt at boykotte franchiset. Men det ændrer sig nok ikke synderligt, da de stadig sælger millioner og atter millioner af kopier.

 13. Prøvede singleplayer delen af MW3 i 10 minutter og så kedede jeg mig bravt. Kunne godt lide de andre COD spil – også Black Ops.

  Synes nu Black Ops 2 ser lamt ud med alle de robotter.

  Burde de ikke også snart lave en ny engine?

 14. Call of Duty 4 Mordern Warfare var top nice, klart et af de bedste lineære singleplayer fps jeg har prøvet.

  Derfra gik det ned af bakke.

 15. #20
  Mon ikke de lige venter et år til, til de nye konsoller kommer.
  Hvis de stadig bruger det her gamle skrammel med next gen konsollerne kan man begynde at klage. Men de færreste laver nu en ny engine til et spil ét år før en ny generation.

 16. Har ikke selv spillet alle CoD titlerne, men ser frem til Black Ops 2, og at Trey skal lave det, og ikke Infinity Lård.
  Modern Warfare 2 havde mange frustrerende elementer, som gavnede noobs i multiplayer, men samtiddig gjorde livet surt for os andre som er etabliserede FPSere. Det fik Black Ops rettet lidt op på, og var i mine øjne langt bedre end MW2. Så kom MW3, og igen skulle noobs have for mange fordele. jeg kan nævne i flæng, Akimbo FMG, Deathstreaks, Support Class MED lethal killstreaks i blandt…
  jeg håber på at Black ops 2, ligesom Black Ops 1, trækker serien opad igen, og prøver at sørge lidt for at os som godt kan finde ud af FPS, får en god oplevelse denne gang.

  Tror heller ikke jeg smider penge efter MW4, hvis det igen er Infinity Ward der står for det.