De to lead producere, Ben Irving og Mike Gamble har her i weekenden streamet 45 minutter fra Anthem, som du kan se med på her.

Hvis du går og glæder dig til Biowares næste actionspil, så kan du jo læne dig tilbage og se med, når Irving og Gamble tager på eventyr sammen. Der er et lille indblik i tilpasningen af din figur, som virker til at fylde ekstremt meget i Anthem. De snakker i hvert fald altid om det, når der er noget nyt at fortælle om spillet. Derudover får vi lidt co-op action, som må siges at være hovedingrediensen i Anthem

Anthem er faktisk ikke  så langt væk længere. Spillet udkommer den 22. februar til PlayStation 4, Xbox One og PC. Har du forudbestilt, kan du den 1. februar få adgang til en VIP demo.

Glæder du dig til spillet? Personligt synes jeg ikke rigtigt, at spillet har fanget min interesse endnu. Det eneste, der sådan rigtigt kan interessere mig i Anthem, er den tilsyneladende ganske flotte visuelle side.

9 KOMMENTARER

  1. @brunebanan

    holder med… i din sidste kommentar. Absolut den visuelle side der lokker en, men selve gameplayet ser lidt ud til at väre lidt – meh.

    Men men, det er sikkert sjovt de förste 5timer.

  2. Tror jeg nåede at falde i søvn 5-6 gange da jeg prøvede at se videoen. Kæft nogle kedelige kommentatorer, gameplayet var sgu heller ikke vider sindsoprivende… tror jeg pænt springer over