Vi ved endnu ikke meget om det næste Dragon Age-spil fra Bioware, men et jobopslag på firmaets LinkedIn-side giver dog et lille praj.

Bioware søger en Franchise Technical Director, og blandt de kvalifikationer ansøgerne skal have, nævnes “erfaring med at udvikle multiplayer-spil”.

Dragon Age-spillene er mest af alt kendte for de storslåede single player-eventyr, og selvom der også var multiplayer-funktioner med i Dragon Age: Inquisition, skal det blive spændende at se, hvor stor en del af spillet der vil indeholde online samspil med andre eventyrere.

Vi venter spændt på mere information om Dragon Age “4”.

9 KOMMENTARER

  1. Multiplayer i Mass Effect og Dragon Age er en stor ting, som mange bruger mere tid på end single player oplevelsen. (fordi den er coop uden PvP).

    Så helt sikkert en god ting hvis der kommer mere fokus på den del. Jeg har brugt mere tid i multiplayer i DA:I end jeg gjorde i selve spillet, selvom jeg har spillet det igennem to gange med alt DLC i single player.

  2. Jeg prøvede multiplayer i DA:I, det var ikke lige mig, men har ikke noget imod det som udgangspunkt. Så længe at man kan spille hovedspillet i singleplayer!

  3. på tide dragon age får coop multiplayer. det har jeg efterspurgt i al den tid dragon age har eksisteret. har ikke spillet et eneste dragon age spil og kommer ikke til det, da singleplayer spil er uendelig kedelige. pillars of eternity kunne også have været godt hvis man gad lette røven og lave coop 2 player mulighed.