Selvom der ikke var meget information at hente om næste Dragon Age-spil fra BioWare, så skal den korte teaser naturligvis nævnes alligevel.

Den besvarer ingen spørgsmål overhovedet, men fortæller blot at spillet eksisterer, og at hashtagget #thedreadwolfrises kan være værd at holde øje med.

Se traileren, og hvis du har lyst, så hav også gerne en holdning til den.

 

30 KOMMENTARER

 1. Alt hvad Bioware laver har desværre ikke længere den store interesse.

  Alt afhænger af review og folks kommentarer.

  DA2 og DA3, samt Andromeda var bare øv.

 2. Jeg er altid forundret når jeg hører at folk ikke brød sig om DA: Inquisition.
  Det er, i mine øjne, et af de bedre RPG spil jeg har spillet i lang tid. Så jeg ser bestemt frem til fortsættelsen.

 3. Bioware eksistere kun i navn i dag. Inquisition og Andromeda var det sidste strå for mig. Alle spil fra dem af, vil kun blive købt når de rammer den stærkt nedsatte rode kasse

 4. #8 Du er stiv, Bioware lever af fan-service.

  Jeg håber vi ser mere coop multiplayer med udvidet indhold som i DA:I, det var spas. Singleplayer delen bliver helt sikkert også interessant, hvis vi skal til Tevinter og lave ravage med den sorte Most Holy.

 5. Potentielt kan DA4 jo blive godt, de har titlen og fat i en genre folk kan lide. Men jeg er ambivalent, lige som mange andre herinde. DA3 var OK, men for mig var spillet for stort og side quests total uinteressante og ligegyldige. Jeg kunne dog godt lide historien, og selve spillet – og det er det som betyder mest for mig.
  Men kan de ramme en god blanding af DA1 og DA3, med en fed historie og stærke karakterer, så skal jeg helst sikkert have det!

 6. Synes Origins var det bedste spil. Inquisition var bestemt heller ikke dårligt, dog synes jeg deres kamp-system er for MMO-agtigt. Derudover synes jeg Qunari er ødelagt, men meh. Ser frem til det næste i hvert fald.

 7. Det er jo subjektiv om man kan lide den retning Bioware er gået i med deres RPGs og der skal bestemt ikke lyde noget “grimt” om folk der er vilde med eksempelvis DA:I.

  Personligt er jeg færdig med Bioware, da firmaet for mit vedkommende har mistet magien fra fortidens storhed. Jeg ser ikke frem til deres RPGs mere (af mange årsager) og som sådan er annoncering af DA:4 heller ikke noget der bringer nogen gejst fem her. Jeg drømmer da de vender tilbage til rødderne fra DA:O, men jegved jo godt det blot bliver mere af det samme fra DA:I og det er som sagt ikke min kop te for hvordan et RPG skal skrues sammen.

  Heldigvis er der mange andre derude der stadig har det der skal til for mig så jeg lider ikke nød. Sidste RPGs jeg forgav mig til var Divinity: Original Sin 1 og 2. Lavet af et langt mindre studio, men for mit vedkommende en lang bedre RPG oplevelse end noget Bioware har smedet sammen for nyelig.

 8. Sjovt der er så stor forskel på folks præferencer her.

  For mig står DA:O altid som den dårlige efterfølger til langt bedre rpg. Der er klart nogle mysterier der driver historien, men jeg husker stadig den overordnede historie (og måden den bliver fortalt) som værende betydeligt dårligere end f.eks. kotor spillene eller baldurs gate spillene. Jeg har derfor aldrig brudt mig særligt om DA:O hvilket nok også påvirker mine præferencer. Voiceacting er ofte ELENDIGT i origins og der er stort set kun én companion der virkelig har noget på hjertet (hun er så tilgengæld fremragende!). Gameplayet er (som jeg husker det) tæt på kotor, og i en stor grad det samme som i DA:I, sædvanlig “real time with pause”.

  For DA:I er det for mig en langt større og mere indlevende fortælling, med ‘rigtige’ companions (i Bioware forstand) som alle har interessante historier. Spillet er langt mere sit eget, og prøver ikke at være en ny (dårligere) Baldur’s gate. Historien, hvis man følger med og tænker lidt længere selv, har voldsomme konsekvenser for DA universet generelt, og især slutningen leder nok hen i retning af DA4. Jeg havde virkelig følelsen, at efter tiden med f.eks. DA2 at Inquisition var spillet der igen gav mig den rette Bioware-spil følelse.

  Jeg synes man skal give Bioware tvivlen (og håbe at andromeda er lavet af b-holdet), for de har stort set været de eneste der har holdt AAA rpg i live i en periode hvor genren helt var ved at uddø. Jeg tror i høj grad at studier som Obsidian og Larian er glade for at de har kunnet holde genren i live indtil den kunne genoplives af kickstarter projekter.

  #21 Jeg er kæmpe fan af Obsidian… kan man ikke være begge dele? Jeg kan bare godt lide at spille gode RPG.

 9. Dragon Age 2 og Dragon Age: Inquisition var godt nok seriøs dårlige og lysår fra det virkelige mesterværk Dragon Age: Origins.

  Bioware havde hellere ikke særlig stor success med Mass Effect: Andromeda og Anthem ser allerede ud til at floppe.

 10. I min verden skal man tage spillene, som det de er. F.eks. DA2 som et isoleret spil, ga’ fin underholdning til mig og jeg nød faktisk at spille spillet, uden at sammenligne det med DA1 eller noget andet, så var det et fornuftigt underholdende spil. Men, SKAL man sammenligne spillene, så er DA1 for mig langt bedre.

 11. Jeg er lidt lunken over for denne nyhed; kan se der hersker delte meninger om de tre DA-spil, og her er jeg fuldstændig enig med dem der synes bedst om etteren. I det hele taget;

  Dragon Age: Origins = genialt og klart seriens bedste spil efter min mening.

  Dragon Age 2 = totalt bras

  Dragon Age Inquisition = meh, bedre end toeren, men ikke i nærheden af etteren.

  Hvis det nye spil minder mest om det første skal jeg helt klart kigge nærmere på det, men hvis det minder om Inquisition eller (himlen forbyde det) toeren er jeg ikke interesseret.

 12. Er bare generel fan af denne spilserie, er enig med at nogen er bedre end andre, men fælles for dem alle har jeg nydt dem på forskellig vis og historien har holdt nogenlunde sammen, karakterene er super stærke så jeg glæder mig meget til at se hvad der sker med serien i det nye her.

 13. Prøvede DA:O var en ret flad oplevelse og ret nedslående dungeons, der lignede noget fra Commodore 64 dagene bare med god grafik.

  Det var ikke det fordybende eventyr oplevelse som i Baldur’s Gate serien, men udelukkende fokuseret på dialogen.

  Har ikke prøvet “Dragon Effect 2”, heller ikke 3’ren, men er motiveret til det.

  DA4 bliver nok BWs sidste redning før EA slagter dem, da Anthem nok vil floppe fælt, ser ret tamt ud!