Ubisofts Beyond Good & Evil 2, er svær at gøre sig klog på. Der går dog også lidt før vi ser spillet udgivet. Michel Ancel har bekræftet, at en betatest først er planlangt imod slutningen af 2019.

Beyond Good & Evil 2 synes ikke at trække på særlig meget fra forgængeren. Vi så en gameplay-trailer i maj måned og E3 2018 traileren i sidste uge bidrog med endnu flere flotte omgivelser – uden dog at sådan for alvor give os en fornemmelse af gameplay.

Spillet blev vist for lukkede døre på E3 og vi er ikke alene om, at have svært ved at danne os et reelt indtryk af hvad der venter. Vu må formodentlig vente på Beyond Good & Evil 2 indtil tidligst udgangen af 2019 eller også første kvartal 2020.

Michel Ancel har bidraget med et Instagram indlæg, hvor han bekræfter, at en egentlig betatest af spillet lader først er planlagt imod slutningen af 2019. Det ser i stigende grad ud som om at Beyond Good & Evil 2 har sigte imod en 2020-udgivelse og formodentlig også er en “cross-gen” titel med tanke på den næste generation af konsoller fra både Sony & Microsoft.