Godmorgen kære Rushere. Jeg har brugt natten/morgenen på at følge Bethesdas første forsøg på at levere en pressekonference, som kunne yde E3 ære. Havde man set frem til enten DOOM eller Fallout 4, skal jeg ellers love for at varen blev leveret. Traileren som du finder i DOOM-nyheden er kun et vagt indblik i det actionbrag vi blev præsenteret for, og Dishonored 2 overraskede ved at introducere en kvindelig spilbar figur. Battlecry og The Elder Scrolls Legends formåede ikke helt at få min puls op, men Fallout 4 er altså lige nu ”the one to beat” for de øvrige konference-afholdere. Bethesda har været så venlige at smide hele deres show på Youtube, og du behøver ikke lede længere end til denne spiller for at få det hele med. Det var i hvert fald ikke ubegrundet, at så mange af jer så frem til Bethesdas præsentation.

9 KOMMENTARER

  1. Er lige kommet hjem fra arbejde og har kun fået set Fallout4 præsentatioen og har kun 2 ord

    HOLY MOLY !!!

    Er så hyped for fallout 4 nu og det bedste er der under ½ år til

    Håber de kommer med shelter til android, men tvivler

  2. #7 – Blizzard har åbenbart en stand på messen, men jeg er ret sikker på, at de plejer at vente med præsentationer til Blizzcon.

    #3 – Jeg prøvede kort Fallout Shelter. Måske er det mig, som ikke er vant til at game på iPad, men det var fint nok at prøve for at have prøvet det. Så vildt interessant virkede det heller ikke.