Vi er lige under tre måneder fra årets E3-messe, og Bethesda vil for femte år i træk, også have sin egen pressekonference. Det har de netop annonceret i en blog post.

Bethesda melder ud at deres show vil finde sted i Los Angeles den 9. juni kl. 17:30, hvilket for os i Danmark betyder, at vi kan indfinde os foran skærmene den 10. juni kl. 2:30. Det bliver derfor en sen præsentation, dedikeret til os der alligevel ikke skal tidligt op om mandagen.

Walmart er ikke glemt

Sidste år var Walmart i Canada lidt for fremme i skoene, da de kom til at afsløre Bethesdas intentioner, om at præsentere Rage 2. Det husker Bethesda tydeligt, og i opslaget prikker de derfor også til onlinebutikken, i forbindelse med annonceringen.

Start speculating! Refresh Walmart Canada!! But most importantly… mark your calendars!

Vi kan spekulere alt hvad vi har lyst til, men lad os for Bethesdas skyld håbe, at Walmart er lidt mere påpasselige med hvad de smider på deres hjemmeside i år. E3 er trods alt sjovest, når overraskelserne får lov til at tale for sig selv.

Vi ser som altid frem mod E3.

4 KOMMENTARER

  1. Hvad med en uforbeholden undskyldning for Fallout 76 og deres absurd latterlige kundeservice i forbindelse med det spil? Det er der ikke noget af?

  2. Det er da Bethesda som er en joke efterhånden med de spil som de fremstiller.

    Ligesom med Danske Banks tåbelige kampagne ‘New Normal – New Standards