Som et lyn fra en klar himmel, har Bethesda i dag annonceret, at der er et spil på vej, som vil bære navnet fra en vaskeægte filmlegende: Indinana Jones. Spillet bliver udviklet af MachineGames, som i moderne tid bedst er kendt for de seneste spil i Wolfenstein-serien.

Annonceringen kom i form af dette tweet:

Den korte teaser viser ikke meget andet, end adskillige rekvisitter henkastet på et bord, med et afsluttende billede på Indy’s ikoniske pisk. Som tweetet også nævner, så går der dog nok en del tid, før vi hører mere om spillet.

Det vil være en original historie som bliver fortalt, og altså ikke en fortolkning af de allerede eksisterende film. Bethesdas egen kransekagefigur, Todd Howard, vil fungere som spillets executive producer.

Opslaget nævner betænkeligt nok ikke noget om platforme, men med tanke på Microsofts opkøb af Zenimax og Bethesda, skal man nok ikke udelukke, at spillet kan blive en eksklusiv oplevelse på Xbox og PC. Vi må vente og se hvad fremtidige udmeldinger kommer til at indeholde.

Startskuddet til Lucasfilm Games

Spillet er det første til at blive annonceret, med det gentablerede Lucasfilm Games-navn vedhæftet. Dette er paraply-navnet, som vil følge alle spil i f.eks. Star Wars- og nu Indiana Jones-universerne, og fungerer ikke ulig de præmisser som Sonys PlayStation Studios gør. Lucasfilm blive oprindeligt etableret i 1982, men blev sidenhen omdøbt til LucasArts, og senere helt afviklet som et led i et opkøb af Disney.

Traileren herunder viser nogle af de spil, som i en eller anden grad indeholder Star Wars-elementer, hvilket skal give en smagsprøve på de spil, som Lucasfilm har i sit bagkatalog:

Vi venter i spænding på mere information om spillet, men det lader som sagt til at vi må vente en rum tid, før der kommer mere fra den front.

8 KOMMENTARER

 1. Potentielt rigtigt spændende spil, men er ikke så rolig ved at Todd Howard har taget roret. Vi må se hvad det bringer.

  @chrism en mindre rettelse fra en gammel Lucasfilm/Lucas Arts fan(atiker): Lucasfilm Games er et gammelt navn de har genoplivet. De blev dannet under det navn i 1982 og ses bl.a. i åbningssekvensen fra Monkey Island 1: https://youtu.be/i3dB0qEcG20

  Kort efter blev de så til Lucas Arts

 2. #1: Jeg har justeret teksten, så den bedre afspejler hvor navnet stammer fra. Ellers regner jeg med at du bare fylder al den info på du overhovedet kan her i kommentarerne

 3. Så fedt! Jeg vælger også at tage hele den her Lucasfilm Games-ting som et tegn på at der snart bliver annonceret et nyt Monkey Island-spil. Samme model som med Indy ligger lige for, bare med Double Fine i stedet for Machine Games.

 4. Det lyder sgu da spændende!
  Jeg håber dog at historien mere bliver á la Raiders of the Lost Ark og The Last Crusade end det bliver Temple of Doom og Kingdom of the Crystal Skull.

  Vi får se =)

 5. Er det ikke kun os gamle røvhuller herinde der ved hvem indiana jones er?

  Satme en gammel IP at blive ved med at malke, jeg er totalt på men tror godt nok de taber lidt den yngre generation.