Bedre sent end aldrig, vil nogen mene. Andre vil nok sige, at løbet er kørt for DICE og deres Battle Royale-satsning med Firestorm i Battlefield V.

Det er ikke nogen hemmelighed, at Battle Royale hitter stort. Se bare hvad Respawn har formået at gøre med Apex Legends på en måned. Spørgsmålet er bare, om ikke det er for sent. Salget af Battlefield V har mildest talt været skuffende, og jeg kan ikke forestille mig, at Firestorm kommer til at ændre drastisk på det. De fleste vil nok spørge sig selv, hvorfor de skulle betale for et helt spil, hvis de kan spille Fortnite og Apex Legends ganske gratis.

Det er rigtigt ærgerligt, for Firestorm introducerer nogle nye og spændende elementer til genren. Baseret på traileren, som udkom i dag, vil man have et helt arsenal af militære værktøjer til rådighed, som vi kender det fra Battlefield-serien.

 • Wage war in a ring of fire that slowly shrinks the battlefield – don’t get trapped
 • Fight to be the last infantry squad standing of 64 players in 16 squads
 • The game-changing addition of Battlefield vehicles lets you wipe out unsuspecting squads with a tank or drive to survive with transport vehicles
 • Work together as a squad to secure objectives that grant better and rare gear
 • Clash on the biggest Battlefield map to date
 • Transform the map with Destruction
 • Feel battle royale brought to life with stunning Battlefield graphics and audio
 • Matches are tied to your Company and Battlefield V progression

Battlefield V Firestorm bliver tilgængelig for spillerne den 25. marts. Det bliver spændende at se, om det kan vende skuden for Battlefield V, eller om det hangarskib er sejlet.

8 KOMMENTARER

 1. Battle royal har altid manglet destructible terrain, der er ikke noget bedre end at se hvordan et map, bare er blevet totalt sønderknust og bombet efter en match. Det passer perfekt sammen med BR formatet.
  Traileren ser dog lidt uinspireret ud.
  Tror dog du har ret at Firestorm kommer til at gøre meget lidt for BFV. Håber dog, at jeg tager fejl.

 2. Det ser sjovt ud. Jeg grinede af starten…

  Men jah, køretøjer og en verden at ødelægge? Det kan gøre det til en anden oplevelse.

  Jeg skal prøve, for Battlefield V har noget af det bedste våbengameplay siden Doom ’16.

 3. Helt klart prøves. Det tog helt frem til apex før jeg prøvede BR. Synes bestemt bf5 ligger op til den game mode. Men frygter det er blevet rushed så vi modtager en udgivelse med lige så mange fejl og mangler som bf5. Det tog hårdt på en hardcore bf fan hvor meget bf5 har blødt.