Battlefield 5 kan meget vel følge seneste Call of Duty-spil og tage udgangspunk i Anden Verdenskrig. Både VentureBeat og Eurogamer har (anonyme) kilder som bekræfter det.

Efter nogle år med mere moderne Battlefield-spil, tyder meget på at det kommende Battlefield 5 / 2018 vil tage et spring tilbage til Anden Verdenskrig og derved følge trop med Call of Duty.

Du kommer ikke til at vente længe på den officielle Battlefield 5 / 2018 præsentation, da EA allerede har varslet at det formodentlig sker allerede i næste uge.

Jeg er ikke helt overbevist om at Anden Verdenskrig er den rigtige “setting” for Battlefield, selvom det virker ganske oplagt. Første Verdenskrig har været teamaet for nyligt (Battlefield 1), så hvorfor ikke et Battlefield “2”…

23 KOMMENTARER

 1. Er blevet helt vild med Bf1 efter jeg fik sennheiser gsx 1000. Det lyder simpelthen bare så godt med 7.1 og ikke mindst philips fidelio x2.

  Så håber at bf 5 bliver mindst ligeså godt.

 2. Hvorfor tror du ikke det er godt? Jeg tror det bliver fedt – specielt efter successen med BF1.

  WW2 er da optimalt til store slag der involverer alskens grej…

 3. #2: Jeg synes bare at WWII temaet er blevet udforsket rigeligt tidligere. Det var jo der de store shooters startede. Men ok, sidste års CoD-spil viste at der er sket en del mht, grafik siden WWII var populært sidst.

 4. Det er også virkelig lang tid siden at Dice har været forbi WW2 scenen. Battlefield 1943 er fra 2009 og os de gamle kan stadigvæk godt huske Battlefield 1942 fra 2002.

  Så det er virkelig længde siden at vi har set noget fra WW2 tiden. Så det er godt at Dice går tilbage til det gamle stil igen.

 5. Det er jo lige meget det er et EA spil. Komplet ødelagt. BF42 holder stadig, har svært ved at se hvordan de skal overgå det, desværre er de blevet for fokuseret på penge kærligheden og innovationen er helt væk fra Dice.

 6. Jeg tror ikke på det før jeg ser det.. har ønsket mig ww2 remake siden de lancerede frostbite engine. Jeg husker det som var det i GÅR at jeg sad og spillede 1942 demoen online. Holy fuck et paradime.

 7. Jeg voldspillede Battlefield 3. Sprang helt over Hardline og gik kold i Battlefield 4 efter en måneds tid, da det stort set blot var Battlefield 3.5.

  Battlefield 1 holdt min interesse i et par uger, og har ikke rørt det siden.

  Med mindre DICE gør noget meget anderledes, tror jeg min forkærlighed til Battlefield-serien er slukket. Desværre.

  Ville ELSKE Battlefield 2143. Ja tak. WWII … nej tak.

 8. #17 Tjaa du har maaske fat i noget der, jeg mener, se bare paa Wolfenstein 2 . . . Genial old school shooter, ingen multiplayer der, og den holder max . . .

 9. Jeg så hellere noget helt andet – f.eks. Monsters vs. Men eller sådan noget. Altså hvor man enten spiller monster med de skills etc. det nu indebærer og så “marines” på den anden side. Det der WW2 eller modern combat er der kogt så meget suppe på at Mou overvejer at lancere en BF-variant.

 10. Perfekt! Har ventet alt for længe på BF med nyt setting i 2. Verdenskrig. BF1 er lækkert og spiller det stadig ganske ofte, men WW1 bliver bare aldrig lige så populært som WW2 i min optik.

 11. #17 Ikke af den rigtige slags.

  Jeg er enig med dig i der er alt alt alt for meget Call of Duty Arcade shooting på markedet.

  Klassisk Battlefield lider desværre under samme sygdom.