Et “easter egg” i Battlefield 1, som spillere endelig har løst, synes at give os datoen for hvornår Electronic Arts afslører det nye Battlefield 5 / 2018. Det sker den 23. maj.

Electronic Arts og DICE skal have ros for at have gemt en ikke helt let gåde / easter egg i Battlefield 1. Bag en lukket dør / luge, som nu er blevet åbnet. Efter at have foretaget en række ikke helt ukomplicerede handlinger, gemmer der sig en beløning i form af “dogtags” med ordene “SECRETS REVEALED”. I selve rummet som gåden leder til, finder man man en url til Electronic Arts: https://www.ea.com/neverbethesame. Siden har titlen “Never Be the Same” og datoen 23. maj 2018 står som eneste tekst.

Så mon ikke vi fået spillet afsløret og små to uger. Du kan herover se en video af hele seancen.

5 KOMMENTARER

  1. Hvis det ikke er enten Battlefield 2143 eller Bad Company 3, så tror jeg ikke rigtigt, at jeg har nogen som helst interesse i spillet.

    Battlefield 4 var mere Battlefield 3,5 og Battlefield 1 (hvilket retarderet navn!) blev kedeligt efter en uges tid.

  2. #2 2143 ville være supah, men det sker nok ikke, desværre.

    Men hvis vi er heldige kan det være der kommer en Vietnam efter den her om et par år, så vi kan flyve i choppers imens det bare blastes 60’er rock ud over junglen.

  3. Taget i betragtning hvor hurtigt at COD: WW2 døde ud er jeg virkelig spændt på se hvordan BF5 eller retter BF:V bliver taget imod af marked.