Rigtig mange gamere har allerede et stort kryds i kalenderen den 19. november, hvor Cyberpunk 2077 – det kommende sci-fi RPG fra CD Projekt Red – udkommer. Hvis du har brug for en hjælpende hånd med at slå ventetiden ihjel, har Bandai Namco et bud.

I dag har de nemlig frigivet mobilspillet Breach i Danmark, Norge, Finland og Sverige. Spillet er inspireret af Cyberpunk 2077 og har hacking som det centrale element. Det er et lokationsbaseret spil, hvor du altså bevæger dig rundt i den virkelige verden á la Pokémon Go. Du kan se en kort trailer for spillet lige over nyheden her.

Udover at blive en top hacker i Breach kan man også vinde bl.a. en Xbox Series X og et 65″ Q80T QLED Samsung TV at sætte den til. Spillet er ude i dag til iOS og Android. Du kan finde links til begge versioner her.

3 KOMMENTARER

  1. Har installeret det og må sige jeg fatter hat… Der er jo Ingen ting at se på radaren ud over det map man har på sin skærm.

    Jeg kunne godt være bange for at det er rettet mod større byer end borup 😁

  2. Jeg prøvede også at smide det på, og har 3 AP’er i nærheden, de er dog for høj level til jeg kan åbne dem, så ved ikke helt hvad man skal gøre nu.