Det er i dag at Marvels Avengers: Infinity War rammer de danske biografer. Anmelderne synes ganske enige om, at filmen leverer det længe ventede foreløbige højdepunkt i Marvels MCU.

Har du ventet på at se hvad der sker, når Thanos endelig spænder musklerne i Avengers: Infinity War, vil du formodentlig ikke blive skuffet. Du kan nu finde anmeldelser af filmen, som har dansk premiere i dag. Infinity War er et foreløbigt klimaks for en historie, som har være bygget op over ti år og forventningerne er store.

Med en så stor samling superhelte i én og samme film, synes Marvel at have formået at samle “tropperne” med held. Filmen lægger bestemt også op til mere fremover.

Skal du ind og se Avengers: Infinity War her en af de kommende dage?

Du kan her (gen)se den sidste trailer fra filmen.

10 KOMMENTARER

 1. Så er den set. Den var squ ikke god nok. Jeg sidder tilbage lettere forvirret.

  Plus siden: den var mørk og ond. Selvom filmen varede 2 timer og 40 minutter så føles den ikke lang.

  Minus siden: historien var delt op ligesom det jeg hader i Game of Thrones. Humoren virker ikke helt. Den var forudsigelig. Den minder overhovedet ikke om de andre i serien. Stilen er blandet fra de forskellige film.

  Lige nu er jeg faktisk ikke klar over om jeg vil se fortsættelsen.

 2. #6 Det er jo lidt sent med det råd omkring ikke at have set en trailer – der findes vil ikke mange i verdenen der ikke har set trailer til den film

 3. #7 Jeg havde ikke set en eneste trailer. Ser generelt ikke trailers til film, som jeg er 100% sikker på, at jeg skal se i biff

  Jeg vil dog sige, at trailerne ikke afslører noget. Det er nice.

 4. #7 jeg har heller ikke set traileren, som
  Bananen gør jeg det aldrig med film jeg ved jeg vil se. Efter The Island med Scarlet lovede jeg mig selv ikke at se trailere længere. Mest afslørende trailer nogensinde!

  Men man kan jo snart ikke færdes på nettet uden at høre noget om the Avengers, og jeg kunne ikke engang modstå at læse denne artikel..

 5. Jeg er ultra skeptisk. Hva bliver det næste? En cross-over med Gurli Gris iklædt tætsiddende latex?
  Hvis I vil underholdes, så se Watchmen (som jeg vil igen-igen). Når Infinity War er på Netflix om 6 mdr, så ser jeg den.
  Rorschach out
  https://youtu.be/DTtETj3MtzA (Lettere grafisk indhold)