Det danske CS:GO hold Astralis er ustoppelige i år. De vandt søndag aften ELEAGUE Premier 2018 og har med 4 store turneringssejre i år etableret sig som verdens absolut bedste.

Astralis er nu holdet alle vil slå. Med deres fjerde store sejr alene i år fik de søndag aften cementeret deres position som verdens absolut bedste. De er klart nummer et på verdensranglisten og Andreas ”Xyp9x” Højsleth (5.3 mio. kr.) og Peter ”dupreeh” Rasmussen (5.2 mio. kr.) er nummer ét og to på listen over de spillere som har tjent mest i år. Sejren i ELEAGUE Premier 2018 indbragte Astralis 3.2 mio. kr. i yderligere præmiepenge.

Astralis, eller RFRSH Entertainment som repræsenterer dem, har dertil indgået en stor sponsoraftale med NOCCO, som yderligere vil indbringe et millionbeløb til holdet.

Hvis nogen mener, at det er verdens bedste mandag for Astralis, tager de nok ikke meget fejl.

Da Astralis søndag aften vandt ELEAGUE Premier 2018 kunne de nemlig ikke blot cementere førstepladsen på verdensranglisten og kalde sig verdens bedste hold, de vandt også 3.2 millioner kr til deling. Netop den præmiesum betyder, at to af Astralis-spillerne nu kan kalde sig verdens mest vindende Counter-Strike spillere gennem tiden!

Således er Andreas “Xyp9x” og Peter “dupreeh” Rasmussen nu verdens nummer 1 og 2 på listen over spillere, der samlet har vundet flest præmiepenge i turneringer mens Nicolai “dev1ce” Reedtz ligger nummer fire på listen.

Samme dag, Astralis-holdet kunne løfte årets 4. pokal, skrev de også under på en stor sponsor-aftale med fintness-drikken NOCCO, som bringer holdet i selskab med stjerner som Pernille Blume, det svenske ishockey-landshold, NFL spilleren Andreas Knappe og OL/VM svømmeren Michelle Coleman.

Andreas “Xyp9x” Højsleth fortæller:

– Det har været nogle vilde uger for os. Når man bruger så meget tid på, at forberede og forbedre sig, som vi gør, er det en kæmpe forløsning at vinde sæsonens sidste turnering og dermed sikre førstepladsen over sommeren. At vi samtidig kan mærke en konstant stigende opbakning fra fansene og vi kan indgå sponsoraftaler som den, der blev lavet med NOCCO igår, viser hvor meget esport har flyttet sig.

– At vi nu også ligger øverst på præmie-listen er et resultat af det arbejde, holdet, organisationen og alle omkring os har gjort for konstant at blive bedre. Det handler om Astralis’ dominans som hold, hvor Peter (dupreeh) og jeg har været på holdet fra start sammen med Nicolai (dev1ce)., som ligger 4. Pengene betyder da noget og det er en kæmpe glæde at kunne leve af det, man elsker at lave, men det som betyder allermest for mig og for holdet er at vinde, og at hive trofæer med hjem. Forhåbentlig er det også noget, danskerne er stolte over.

8 KOMMENTARER

  1. fik ikke set kampen, med så godt at se at det går godt for dem! forhåbentlig får vi også set flere gode resultater fra North, som trods alt har vundet et par mindre (tier 2) turneringer. Kunne være fedt at få rivaliseringen tilbage