Er du til sim-racing og især på PC’en, har italienske Kunos Simulazioni nu afsløret at Assetto Corsa Competizione ankommer til PC i første omgang den 12. september via Steam Early Access.

Assetto Corsa er udviklet af et forholdsvis lille team, og den nuværende version er kendetegnet af ganske god simulation (især på dækfronten), men lidt mangelfuld på det grafiske område. Med Assetto Corsa Competizione har Kunos droppet deres gamle engine og sprunget på Unreal Engine 4. Det kan ses ganske tydeligt og Competizione byder på væsentlig bedre grafik.

Meddelelsen om udgivelsesdatoen kom i forbindelse med 24 timers GT løbet på Spa-banen, som også er en del af Blancpain-serien, som Assetto Corsa Competizione vil være de eneste som har helt officiel licens til. Kunos er ganske flittige til at opdatere deres YouTube-kanal, som byder på ganske mange gode smagsprøver på Assetto Corsa Competizione.

7 KOMMENTARER

  1. Ser vanvittig fedt ud!! Håber dog inderligt på VR support, da hele mit rig er baseret på VR Racing og har heller ikke plads til monitor!😉

  2. #2 Mja, men de ændrede teksten på deres egen side, hvor der stod VR Support til slet ikke noget. Har en ide om at det nok ikke er med i første omgang, men bliver implementeret sidenhen. Time will tell… imens kan jeg skråle det samme som de andre VR hoveder “NO VR, NO BUY”😜