Patrice Desilets’ afgang fra Ubisoft var ikke videre køn. Vi har flere gange beskrevet hvad der gik for sig, da Desilets forlod Ubisoft Montreal for at starte hos THQs nyoprettede studie i samme by. Ubisoft købte så THQ i 2012 og så var Desilets pludselig tilbage hos sine tidligere chefer. Det endte med søgsmål fra begge sider og en fyring, før han endelig kunne slippe helt ud af Ubisoft- og Assassin’s Creed-skyggen. Desilets kunne dog i går på Reboot Develop i Dubrovnik præsentere sit nye spil: Ancestors: The Humankind Odyssey. at Desilets stadig holder meget af Assassin’s Creed, synes helt tydeligt. Han beskriver selv sit kommende spil, som en blanding af Assassin’s Creed og Civilization. Springer du en tur forbi GI.biz, kan du se Desilets keynote fra i går under titlen “15 Years + of AAA: What Now?”.

5 KOMMENTARER

  1. “en blanding af Assassin’s Creed og Civilization.”

    Lyder godt nok mærkeligt, har dog ikke lige en time til at se præsentationen, så jeg kan komme med en mening om sammenligningen

  2. Prøvede AC, men kunne ikke skippe cutscenes, lamme højteknologi blande sammen med middelalder, det var lidt for hård kost for mig!