Savner du noget hæderlig arkade-ræs, så kan du nu se frem til d. 5. juni, hvor Codemasters ONRUSH ser sin udgivelse.

I samme forbindelse annonceres det også at der er åbnet for forudbestillinger, en beta test til maj, en Deluxe Edition med masser af in-gameindhold, samt et par screenshots som angiveligt er snappet med spillets egen photo mode.

Det er næsten synd at gå for meget i detaljerne i denne nyhed, da passionen i teksten på Codemasters egen blog er fantastisk underholdende. Man skulle næsten tro at deres skribent har tømt et par pakker kleenex, da han skrev den livlige annoncering. Klik ind og læs den med det samme, og jeg garanterer at du kan dufte den brændte gummi og benzinen.

Exclusive early beta access not enough for you? My word, you’re an insatiable bunch aren’t you! Well, this is something ONLY for the extreme ONRUSHers out there. Are you ready?

Introducing the DELUXE EDITION!

ONRUSH udvikles af Codemasters i Cheshire, bedre kendt som det forgangne Evolution Studios, altså folkene bag de PlayStation-eksklusive Motorstorm og DRIVECLUB. Spillet finder i skrivende stund blot vej til PlayStation 4 og Xbox One, men altså intet ord om en eventuel PC eller Nintendo Switch-udgivelse.