Electronic Arts & BioWare har nu offentliggjort den 18. minutter lange Anthe, gameplay trailer og udvikler-gennemgang fra deres EA E3 Play show her tidligere på aften.

Electronic Arts’ var desværre generelt noget skuffende. Alt for meget snak og for lidt action. Især fra flere tilsyneladende ikke scene-vante indie-udviklere. Én titel som de dog var nødt til at levere på var Anthem. Her skuffede de ikke og vi fik en ganske god gamplay-gennemgang af BioWares tilbagevendte Casey Hudson samt producer Mark Darrah og lead writer Cathleen Rootsaert.

De kunne bl.a. fortælle, at Anthem (ganske som Battlefield 5) ikke byder på de efterhånden forhadte loot boxes, men fokusere dog på at vise og fortælle om spillets gameplay. Hele seancen tog 18 minutter som du kan (gen)se herover.

Anthem ligner efterhånden ganske meget Titanfall. Det er måske ikke helt tilfældigt og især ikke efter det blev kendt, at Respawn Entertainment synes at forlade Titanfall-serien for i stedet at kaste sig over Star Wars med Jedi: Fallen Order.

Anthem udgives til PC, Xbox One og PlayStation 5 den 22. februar 2019.

15 KOMMENTARER

  1. Er også ambivalent, spillet er så flot og omgivelserne lækre, at man virkeligt gerne ville have et spil der var fedt i de omgivelser – men det ser godt nok forladt ud med gameplay, som om de vil alt for mange ting på en gang. Tror også det flopper, medmindre de disker op med historiefortælling ala Mass Effect 1 eller 2, hvilket jeg tvivler en del på.

  2. Hold op hvor ser det spil *meh* ud. Svært at skrue sin begejstring op på nogen som helst måde ovenpå den video. Flot? ja, meget. Men hvad hjælper det hvis gameplay er en total langgaber…

  3. For mig at se så er Anthem blot en Destiny klon forsøg, tror virkelig det bliver svær at hapse spiller derfra.

    Men ved hellere ikke hvad Bioware skal gøre nu, især efter både Mass Effect og Dragon Age er kørt i sænk nu. De mangler ligesom magién fra de gode gamle dage.

  4. Flot grafik, men historien fangede mig ikke saa meget jeg godt kunne taenke mig, da det med at der er efterladt en masse hoejteknologisk faciliteter, minder mig ret meget om Zero Dawn.

  5. Arh, det er 5 minutters gameplay efter 13 minutters interview.

    Og den trailer må meget gerne ikke være sigende for det generelle gameplay-loop, for så bliver det da en kedsommelig affære.