Der er en del af jer som har reageret på vores nyhed omkring de noget tvivlsomme animationer og især ansigtsanimationer som Mass Effect: Andromeda byder på.

Der har været en sand storm af reaktioner på Nettet og nu har BioWares studie-chef også bidraget via Twitter. På et spørgsmål om hvorvidt man kan forvente rettelser inden spillet ankommer her på torsdag, fortæller Ian Frazier, at det ikke lige sker sådan lige med det samme.

Han svarer ganske konkret at det skib er sejlet, men afviser bestemt ikke, at de vil se på det ved fremtidige opdateringer (patches) af spillet.

Vi er klar med vores anmeldelse i aften.

13 KOMMENTARER

 1. Jeg har lige spillet prøve versionen et par timer og animationerne er da ikke noget som genere spillet voldsomt, men det lader da til der ligger en god historie bagved spillet. Men okay, jeg startede også med Calgames, Xonix og Digger.

 2. ME: Andromeda skal vidst have en del patches og skønhedsoperationer.

  Man kan vidst rolig vente med at spille det i nogle mdr. hvis ikke overhovedet.

 3. #7 Dem, som husker Bioware for studiet der kunne lave et solidt, dybt, indlevende, historiedrevet og unikt single-player RPG man kunne fordybe sig i vel sagtens

 4. #9 Hos Bioware – meget få, men de er jo ikke forsvundet eller holdt op med at spille. De (vi) eksistere stadig, men har derimod i dag meldt deres (vores) faner under ekesmpelvis CD Projekt Red, som med The Witcher 3 viste spilverden hvordan en godt single player RPG skal skrues sammen.

  TW3 vandt GOTY og har solgt mere end 10 millioner kopier.

  Det er selvfølgelig fair nok du er vild med Bioware’s MP og det er fedt for dig, at der så kommer mere af den slags.

  Men for en gamle Bioware dreng som mig, der har spillet deres tidligere Bioware udgivelser til hudløshed er det blot trist at se, at den gamle sjæl og magi der skabte den ene klassikere efter den anden er væk og erstattet af masseproduceret spiludgivelser, der er med garanti nok skal sælge, men som er glemt om få år.

 5. #11 ..mente egentlig; hvor mange programmører, designere, historieskrivere, osv. fra OLDschool Bioware er tilbage i Bioware efter/under EA?!
  Men ja – MULTIPLAYER var sgu’ godt i Mass Effect 1 ;-P

 6. De er jo ikke Blinde hos BioWare. De kan jo godt se at det er skidt. Endnu engang et spil der er rushed ud af døren. “Så fikser vi det måske senere…”

  Satme glad for jeg ikke pre-orderede…