Fodboldfans, nærmere bestemt dem der har dedikeret sig til Konamis PES-serie, skal ikke regne med at få et “traditionelt” nyt spil i hænderne denne sæson. I forbindelse med at Konami vil fejre seriens 25 års jubilæum, har de bragt en opdatering omkring fremtiden for det populære forboldspil.

Først og fremmest vil PES 2020 ikke blive udgivet på de sædvanlige vilkår. I stedet vil der blive udgivet en “seasonal update” til forrige PES-spil, som ifølge Konami selv vil blive lanceret til en yderst fordelagtig jubilæumspris. Præcis hvad den opdatering vil koste og indeholde, er endnu ikke meldt ud.

Til gengæld vil overskudstiden blive brugt på næste generations PES-udgivelser. Konami vil skifte over til at bruge Unreal Engine til de kommende fodboldspil, og de har allerede en kort trailer klar, med en yderst imponerende grafisk gengivelse af Lionel Messi.

“This title is being developed with an updated engine that will enable us to dazzle you with staggering improvements to all areas of the game. Expect more realistic player models and animations, enhanced physics, photorealistic visuals, and much much more.”

Det skal blive spændende at se, om efterårets PES-opdatering kommer til at være tiden og pengene værd, inden serien finder fodfæste på næste konsolgeneration.

4 KOMMENTARER

  1. Det er den eneste spilserie, jeg savner på Switch. Indtil Konami tager sig sammen, så fortsætter jeg med at spille PES 2016 fra tid til anden på PS4.

    PES er uden sammenligning den spilserie, jeg har brugt mest tid på. Jeg har været med fra dengang, den ikke engang hed PES endnu. Gode, gamle ISS.:)

  2. #1
    Du burde smide penge efter 2020 næste gang det er på tilbud (fik det på PS Store for ca. 40 kr). Og det er det bedste PES jeg har spillet i evigheder… det bedste siden PES 6 (eller 5 kan ikke huske… var tilbage på x360).