Det er over fire år siden, vi første gang fandt ud af, at den originale skaber af Assassin’s Creed-serien, Patrice Desilets, var i gang med at skabe et helt nyt spil. Der er her tale om Ancestors: The Humankind Odyssey, som vil omhandle en dyrearts rejse fra primitiv stamme til næste stadie i sin evolution.

Ancestors: The Humankind Odyssey har endelig fået sig en udgivelsesdato, og i første omgang bliver spillet eksklusivt på Epic Store fra den 27. august 2019. PlayStation 4 og Xbox One får også spillet, men her skal vi helt til december, før konsolejerne også kan være med.

I en ny trailer fortæller Decilet om hvad man kan forvente, blandt andet hvordan man ikke blot styrer én figur, men derimod har ansvar for hele sin stamme, samt at “frygt” kommer til at spille en stor rolle, når der skal udforskes nye territorier.

Spillet ser forholdsvis simpelt ud, men ambitionerne lader til at være skyhøje. Vi glæder os i hvert fald meget, til at se hvordan Ancestor: The Humankind Odyssey ender med at tage sig ud.

1 kommentar

  1. Det er sådan et spil der lyder fedt og nyskabende på papiret, men som jeg frygter at komme til at kede mig noget så grumt på ganske kort tid over…. Er spændt på at se anmeldelser.