Jeg er ikke bleg for at indrømme, at jeg fik forventningerne lidt for højt op i går, da vi berettede om en teaser for et kommende Alien-spil. Spillet er nu blevet offentliggjort, og Alien: Blackout er på vej til iOS og Android-apparater, til stor skuffelse for en del rushere.

Spillet udvikles af D3 Go, og i samme stil som Alien: Isolation, handler det om at få Amanda Ripley og hendes crew uskadt igennem en rumstation. Beskrivelsen på D3 Go’s hjemmesiden indikerer at der vil være flere veje at gå, som vil udløse forskellige konsekvenser, men altså konstant med den skræmmende Xenomorph i hælene, til at tage livet af dem der træder forkert.

En lille trøst

Selvom det på ingen måde var den annoncering Alien- og horrorfans havde håbet på, så er det ikke lutter dårlige nyheder. Der er nemlig stadig et andet Alien-spil under udvikling hos Cold Iron Studios, og det kan med rette antages, at det er denne titel som PC- og konsolgamere ser frem til.

Det er ikke meget vi ved om denne titel, udover at der er tale om en first person shooter, men det er stadig betryggende at vide, at der også er et Alien-spil på vej, som forhåbentlig kan fange interessen i højere grad, end hvad tilfældet har været nu med Alien: Blackout.

 

11 KOMMENTARER

 1. Jeg synes der er lidt en trend med de her annonceringer i store franchises på det seneste. Måske man bare fremover skal antage at ALT der teases i sidste ende viser sig at være småspil til telefoner. Så bliver man måske mindre skuffet.

 2. Alien: Blackberry Edition

  Det kunne nu være frisk med et coop i det her univers, hvor man skal kommunikere via chat, hvis man ser monstret. Tænk L4D med mindre action og mere horror/survival!

 3. Nu er det første gang det har gået galt med en Alien spil.

  HOST Aliens: Colonial Marines

  Eller film for den sags skyld

  HOST Alien: Covenant

 4. Jep der kommer mere, deres Twitter lover at der kommer en PC titel, Blackout er kun et bonus projekt, så at sige.

  Det er bare en idiotisk måde de præsenterer det på.