Hungrer du efter et nyt Alien-spil, så bør du følge med ved The Game Awards, som finder sted fredag d. 7. december kl. 2:30 dansk tid.

20th Century Fox har varemærkeregistreret Alien: Blackout (tak til Eurogamer), og at dømme ud fra følgende tweet fra Geoff Keighley, så kommer den officielle annoncering under The Game Awards i næste uge.

Fonten på billedet vil fans af Alien genkende fra Weyland-Yutani, det ondsindede firma fra de klassiske film.

Det er med al sandsynlighed tale om Alien-projektet fra Cold Iron Studios, som blev købt af 20th Century Fox tilbage i starten af året, så vi kan med rette forvente et spil i shooter-genren til både PC og konsoller, som angiveligt også vil hente inspiration fra f.eks. Destiny. Hvad dette indebærer, får vi nok først at se til The Game Awards.

20 KOMMENTARER

 1. Jeg har fornyet håb for gode Alien spil efter Isolation. Men det er et lidt afdæmpet håb, for der har godt nok været mange lunkne titler i franchisen.

 2. #2 – Helt enig. Isolation var virkelig godt, omend en kende langtrukkent, men lidt behersket optimisme for Blackout tror jeg ikke man skal være bange for

 3. #3, Jep, det var for langt. Sjældent man brokker sig over den slags. Elskede hvor længe det tog før man rent faktisk så xenomorphen første gang. Tror det var 2-4 timer inde eller sådan noget. Hadede de der androids. Damn de var irriterende.

 4. Godt med et nyt Aliens spil, men kan vi ikke snart få et, hvor vi igen får at spille fra Xeno’ens synspunkt, som i AvP? Det synes jeg er langt mere spændende, end bare endnu engang at skulle spille random soldat #728.

  Bliver folk aldrig træt af det?

  Kigger på Call of Duty og Battlefield.

  Ah. Guess not.

 5. Ville rigtigt gerne have et Alien spil mere i stil med Bioshock. Jeg stod helt af Isolation efter jeg slog en person ned og ikke kunne samle hans pistol op som lå lige for an mig. Fuck af…

 6. #6 – efter at være nakket for 77x så droppede jeg det også…..det var mig for meget trial n error. Oveni det så var det plat at 6 skud lige i bæret ikke havde en effekt…..men noia’n var spot on !

 7. Mht. ‘Isolation’: #6 & #7
  SÅ spil da på EASY! Elitære typer ;-P ..hvad jeg måtte gøre, det var dog grundet selve ‘BÆSTET’, ej androids.

  Hvem gav dog mig lov til at se Alien(1979) i en alder af 6 somre!??
  Den dag i dag – lige meget hvor mange; under middel udgaver af Alien mm. film – der er blevet lavet.
  Når jeg selv skal spille… HYYYYL!

  Alt i alt:
  Håber på mere a la Alien: Isolation, A vs P 1 og især 2, samt LANGT mindre GEARBOX.