Som i måske har bemærket, har vi just oprettet årets måske sidste afstemning. Ligesom sidste år bliver “Brugernes Årets Spil” en kategori i vores Årets Spil-artikel, så kom endelig hen til stemmeurnerne, og giv jeres besyv med. Der er over 30 forskellige titler at vælge imellem, så vi håber, at ingen føler deres favoritter undladt. Sidste år blev det StarCraft II, der løb med brugerprisen med hele 26% af stemmerne, men mon årets vinder opnår et forspring af samme kaliber? Det får vi at se om et par uger. Sæt i gang!

53 KOMMENTARER

 1. Killzone 3 burde være på listen. Det er et af de helt store PS3 spil fra i år og langt mere oplagt end fx Resistance serien.

  The Legend of Zelda: Skyward Sword burde også være på listen. Det har fået mange 10 taller. Det er det sidste store spil som kommer til Wii’en og er blevet omtalt af nogle, som det bedste Zelda nogensinde.

  Har dog selv stemt Uncharted 3, på trods af KZ3 også er et af årets bedste spil for mit vedkommende.

 2. Tror eneste spil som kunne havet givet Skyrim modstand ang. årets spil… ville have været Diablo III.

  Men der er da 2 uger til at få det på gaden… så sæt i gang

 3. Skyrim er året spil, eftersom BF3 fortsætter med at ligne noget der en ufærdig titel – ja det har faktisk flere fejl en skyrim, og det siger ikke så lidt!

 4. BF 3 (PC) helt klart….

  Det er vel også stort set den eneste udgivelse i 2011, der ikke var en forkrøblet konsol-konvertering.

  2011 var generelt et meget skuffende år for pc

 5. #21

  Du gjorde dig dælme umage for at udelukke Skyrim fra den der

  Er dog enig i at Witcher 2 er årets RPG, hvis man ser bort fra spil der ikke er lavet specifikt til PC’en.

  Meeeen, når det så er sagt….

  Skyrim for the win!

 6. I ren og skær dybde og umiddelbar underholdningsværdi vil FIFA 12 være det mest oplagte valg for mig, men tager jeg de æstetiske og kunstneriske briller på, hiver Skyrim sejren i land. Det pisser mig dog stadig af, at kamp i den serie er ekstremt rustent og ubalanceret.

 7. Jeg synes faktisk ikke, der har været nogen *rigtigt* gode spil i år. Mange udmærkede, men ingen specielt mindeværdige.

  Jeg har dog kun prøvet følgende:

  • Assassin’s Creed: Revelations (Gennemført; mere af det samme, bare i en kedeligere by end f.eks. Brotherhood)
  • Battlefield 3 (Gennemført singleplayer; kan dårligt huske det)
  • Deus Ex: Human Revolution (Gik død i det efter få missioner)
  • DiRT 3 (Gennemført 100%; fedt, men for lidt rally)
  • Duke Nukem Forever (Gennemført; enkelte udmærkede baner, ellers kedeligt)
  • FIFA 12 (Har kun prøvet demoen, men spiller ikke FIFA-spillene nok til at mærke nogen særlig forskel)
  • Forza Motorsport 4 (Er i gang; flot, men generelt mere af det samme)
  • L.A. Noire (Gennemført; gode idéer, men alt for ensformigt)
  • Modern Warfare 3 (Gennemført singleplayer; kan ikke skelne det fra BF3)
  • Portal 2 (Gennemført; ret fedt, men lav genspilningsværdi, ligesom 1’eren)
  • Rayman: Origins (Gennemført; flot, men lidt for frustrerende visse steder)
  • Uncharted 3: Drake’s Deception (Gennemført; ret fedt, men skuffende slutning)
  • Killzone 3 (Gennemført; husker det ikke som noget særligt)
  • Crysis 2 (Gennemført; flot, men uden wow-øjeblikke)
 8. #26 Har du kun spillet SP i BF3? Det er da helt galt.

  Og skyrim er årets must play!

  Batman har også mange fans pt… og mass effect 3. Det er satme mange fede!

 9. #27 (og #28): Tjah, men jeg gider ikke at spille FPS’er i multiplayer. Der går for meget tidsfordriv i det når der ikke er noget endgame™ (husker jeg, fra dengang jeg spillede CS).

  Jeg har for nyligt gennemført Arkham Asylum og var ret godt underholdt hele vejen igennem. Jeg har Arkham City liggende og skal nok spille det snart.

  Skyrim og Mass Effect 3 ville jeg også gerne spille, men jeg har stadig ikke spillet hverken Oblivion (kun ganske lidt) eller ME1+2. Jeg har generelt meget svært ved at tage mig sammen til at spille langvarige spil. Desværre.

 10. Puha.. Har ellers fået spillet nogen forskellige spil i år, men Skyrim må siges at være klart den største oplevelse. BF3 må komme ind på en forholdsvis sikker anden plads. Har dog ikk fået spillet uncharted 3 endnu.

 11. #29 Well… bf3 singleplayer er den største MEH oplevelse i år. Helt enig. Men multiplayer er det sjoveste MP jeg har spillet siden BF2. Det er SÅ mega fedt!

  Du behøver IKKE spille oblivion før skyrim! Det er der ingen grund til! Bare kom igang.

 12. #29 Så dømmer du jo også spillet på et helt forkert grundlag.

  Fair nok hvis du ikke synes det er et godt spil, men at sige det ikke er et godt spil når du kun har spillet SP, er ikke fair.

  Du skriver også at du ikke kan skelne MW3 fra BF3, hvilket selv en blind og døv person ville kunne, hvis de havde spillet spillenes MP.

 13. #32: Jeg dømmer spillet på det grundlag, der er relevant for mig. Hvordan kan det være forkert? Det er meget muligt at det er fantastisk i multiplayer, men det kan jeg ikke bruge til noget.

  Jeg har i øvrigt ikke sagt at det ikke er et godt spil; det adskiller sig bare ikke mærkbart fra de tidligere mange af slagsen (igen, baseret på singleplayer).

 14. Er enig med Picco her. Jeg er heller ikke meget for multiplayer mere. Det var sjovt i Quake2 og Quake 3’s tid, men der er ingen (udover mig åbenbart) der gider en god gang deathmatch mere. Nu skal alt være holdbaseret, medic, spejder osv osv. Det gider jeg ikke.

  For mig er årets fps spil RAGE, og bilspil er Formel 1 2011, begge på PC _SELVFØLGELIG_!

 15. #35 Well, first off:

  BF3 er nok det mest ustabile fps jeg nogensinde har spillet. Det crasher for et godt ord. I starten kørte det ellers uden problemer men efter par patches og små opdateringen går det helt af helved til.

  Men mest af alt er det nok grafikken og alle de små tweaks der hele tiden implementeres der er “fejl” i spillet.

  Grafikken kunne jeg skrive romaner om, men istedet får du bare et link, for dét er jeg satme for doven til
  http://forums.electronicarts.co.uk/battlefield-3/1452154-what-battlefield-3-shouldnt-look-like-part-two-extended.html
  (…og til grafikken vil jeg også gerne lige nævne Vram. Aldrig har jeg set et spil bruge så meget vram og samtidig se så grimt ud)

  Og nu til alle deres tweaks. Folk bliver ved med at sige at det er så godt, for det betyder at de ‘hører efter hvad spiller synes’ men det er jo lige så meget fordi de har udsendt et ikke-færdigt produkt til gamerne. Det er imponerende hvor mange tweaks og ændringer de har lavet, når man tænker på hvor nyt spillet er.

 16. #40 Kig på den post fra EA’s UK forum jeg har linket til. Hvis du ikke er enig med ham er det mig der har ret til et

  Oh my gawd…

  din vej

  Og læs det nu grundigt igennem!

 17. #41 Det er nu ikke gået ned en eneste gang for mig. Og er ikke stødt på nogen fejl andre end den med man skulle starte spillet to gang. Men det har jo ingen betydning når spillet køre.

  Har ikke lige tid til at læse linket nu. Men sådan set ligemeget hvad der står så har ejg ikke oplevet nogen fejl og syntes bestemt det er et mega flot spil

 18. syntes den er lidt sværere i år, har ikke fået tid til at spille skyrim så meget endnu, da jeg har været i gang med arkham city og uncharted 3 sp+mp.

  Har givet Uncharted 3 min stemme, selvom jeg på nogle måder syntes SP huskes som bedre i Uncharted 2

 19. #41 Jeg har set dit link, og synes at det er navlepilleri. Det kan jo altid blive bedre og tweakes ja, men intet spil når battlefields grafiske præstation når det kommer til en realistisk afbildning. At gå helt i hegnet over en blændende sol og lidt vildt blur, og desaturerede farver er godtnok at gå i lidt små sko. Disse detaljer betyder ikke meget for mig i den overordnede sammenhæng. Og det er da lidt vildt at kalde spillet grimt for disse ting og droppe at spille det. For mig påvirker det overhovedet ikke gameplayet.

  Du kalder det forresten stadig grimt i #36.

  Og jeg har ligesom KongKim ikke rigtigt stødt på nogle fejl i de sidste mange, mange timers spilleri. Efter de fixede deres chatbox, er spillet sådan set perfekt for mig.

  Men det da ok, at du ikke gidder det. Jeg droppede det også 100% indtil de fjernede den idiotiske chatbox, der fyldte 8/10 af skærmen. Den var fame til at få laaaange løg af!

 20. Jeg har næsten ikke spillet nogle af spillene på listen Gør det sku lidt svært at vælge, da jeg nægter at stemme på Skyrim, som er et af de få jeg har spillet.

 21. Valget faldt på Bf3. Der er uden tvivl flest timer i det spil for mig, syntes de har lavet et ret godt release uden de helt store fejl, og nogenlunde fornuftig ballance. Det er super flot, lyden er fantastisk og godt gameplay. 9 / 10

  Skyrim’s direkte dårlige console-UI port trækker virkelig ned i min bog, og er nok skyld i jeg nærmest er gået kold i spillet efter 30 timers spil ca.

 22. #45 jeg er enig i at bf3 er et af de pæneste spil markedet, men derfor synes jeg stadig det er grimt i forhold til hvordan det kunne have set ud, hvis solen ikke fyldte hele skærmen, hvis farveskalaen dækkede andet end grå, hvis der ikke var blå tåge på banerne, hvis skyggerne rent faktisk var mørke og ikke sorte som kul, hvis ikke lygtepæle og lamper lyste som solen gør i virkeligheden, hvis der ikke kom store sorte huller i sandet når man skød på det med missiler og mange andre ting.

  Ærlig talt var spillet på alle måder pænere i Alpha end den færdige version.

  Dette billed fra tråden synes jeg bedst opsummerer hvor voldsomt de har smadret BF3 siden Alpha:
  http://i.imgur.com/1joeS.jpg

 23. Jeg stemte tor pga det er helt klart det der har fanget mig mest. Bf3 er nok min nr2 men det får jeg ikke gamet så meget mere..skyrim 3 selvom jeg heller ikke gamer det mere (kom ikke videre end companions questen). Dog vil jeg tage dem op igen på et tidspunkt..

 24. BF3 og FM2012 er nok dem jeg har brugt mest tid på. BF3 får min stemme.

  Skyrim prøvede jeg, men nøj en gang mug! Ville være en falliterklæring for PC folket, hvis det blev bedste spil.

 25. En forklaring kunne være at folk savnede et open world spil som ikke føltes som en musse labyrint eller med andre ord et ikke liniært spil som der er lidt for mange af

  Prøv at kigge på top scorne, det er spil der tillader stor frihed til bestemme hvad der skal ske