God aften kære Daily Rush’ere. Undertegnede har brugt det meste af dagen på at finde frem til de flaskehalse, som mange af jer efterhånden har bemærket. At Daily Rush kører stadigt mere sløvt er, hvor mærkeligt den end lyder, et sundhedstegn. Aktiviteten på siden forrige årtusinde været konstant stigende. Udover et par mindre database-optimeringer, kommer vi ikke uden om at udskifte hardwaren, som har været kørende med mindre opgraderinger siden begyndelsen af 2005. Derfor har vi i dag bestilt nogle ottecylindrede bæster af servere, som vi forventes at have oppe i fulde omdrejninger over de næste par uger. Der kan være en nedetids-periode forbundet med skiftet og overførelsen af data fra gamle til nye maskiner, men vi vil naturligvis forsøge at minimere generne for alle. Vi skal under alle omstændigheder nok sige til i god tid.

28 KOMMENTARER

 1. Må man nok sige – der bliver reageret hurtigt på folkets ønsker. Helt i top!

  Håber du har fundet sponsor til sådan en invistering?

  Ser frem til et bedre DR for det kan være rigtig tungt at hente DR for tiden

 2. #2:

  Desværre ikke. Det bliver af egen lomme, og havde ikke helt planlagt det før vores “højsæson” starter i i det sene efterår.

  Det kommer til at gøre lidt ondt, men langt den bedste løsning på sigt, da vi meget snart skal i krig med at formalisere den næste generation af Daily Rush.

 3. #3: “Formalisere den næste generation af Daily Rush”? Kommer der en ny version af DR snart?

  Kan tydeligt huske skiftet til den nuværende version med teaser splash screen osv imens den nye version blev lagt op. Uh det var tider

 4. Det lyder bare godt det gor,
  de Sousa to the rescue . . .
  Hvor laenge er det entlig siden efterhaanden at dailyRush blev moderniseret sidst >

 5. Hehe nej heller ikke her sgu,
  men det bliver godt nok rart at man ikke skal vente 2 aar paa at man kan kommevidere fra at have skrevet en kommentar.

 6. Bliver lige nødt til at høre.. Hva hardware kører DR på nu?

  Og hvor mange hits har siden på måned basis? (ikke unikke). HVis du vil ud med de tal

 7. 8: Come on! Det er et gaming site du styrer, du kan ikke sådan lige spise os af med en appetitvækker af specs. Vi(jeg) vil sgu have det hele.

  Ellers beklager vi os, ja jeg gør

  /ZoRo