Så sidder man her sent torsdag aften, med en lidt blandet fornemmelse. På den ene side ville man gerne have haft at Brøndby vandt, så de kunne have en reel chance i Spanien. Men på den anden side kan man kun være lykkelig over at have vundet væddemålet om at man ikke skal melde sig ind i BIF’s fanklub, nu hvor det ikke lykkedes dem at besejre Barcelona. Til Brøndbys forsvar skal det dog siges at de forsvarede sig udmærket, men det er svært at forsvare sig mod det største overbid i international fodbold. I Evil Donut’s fravær bliver det undertegnede der skal forsyne jer med aftenspilleren.

  • Janet Jacksons optræden til Super Bowl for nogle uger siden er ikke gået ubemærket hen og nu har popstjernen mistet hovedrollen i en kommende film. Helt ærligt så synes jeg amerikanerne burde lære begrebet: At klappe hesten lidt.
  • Kræft dukker op alle vegne nu om dage, både her og… der.
  • Evil Donut vil nok trække på smilebåndet, når jeg tilføjer at spørgsmålet om værnepligten igen tages op. I vores forum diskuteres hvorvidt værnepligten er nødvendig, et slag som Evil Donut har haft oppe adskillige gange. Dermed ikke sagt at der ikke er fordele ved at være soldat.
  • Her er det så. Det endelige bevis på at kvinder har dårlig indflydelse på mænd!

6 KOMMENTARER

  1. jeg så kun fem minutter af kampen … tilfældigvis der hvor ronaldinho scorede – slap da af! ‘tr-knald’ sagde det. (fordi ordet “træk” er for langt i forhold til hvor lang tid det tog)

  2. må sige en ting… det kan sgu godt være at de er dygtige, men for dælendusme da hvor er de grimme dem fra barcelona… og så er mange af dem fra “holland ijsn’t it wierd?”…