Soul Calibur II ejer mig. Det ejer mig grumt. Jeg synes selv jeg er ved at godt styr på Kilik, og jeg mangler kun at unlocke 3 figurer. Nogen der har gode forslag til den næster fighter jeg skal give mig i kast med at mestre?

Nå, jeg skal nå et tog, så uden mere udenomssnak (heh!) får i noget aftenlæsning.

 • Ny køreprøve til TV2-billister: En række af deltagerne i TV2’s program, Danmarks Dårligste Billister, har demonstreret så dårlige køreegenskaber på TV at politiet har indkaldt dem til en vejledende køreprøve. Der er endnu ikke frakendt nogen kørekort, men dumper TV2-billisterne den vejledende prøve, så er det tilbage til teori-lokalet. TV2 lover at de nok skal betale for eventuelle nye køretimer
 • Mickey Mouse er Kermits nye chef: Disney har indgået en aftale med Jim Henson Co. om at overtage The Muppet Show og de dertilhørende figurer, blandt andet Kermit og Miss Piggy. Prisen er en hemmelighed, men rygterne siger at Disney har betalt mellem 232 og 348 millioner kroner for konceptet, og at dele af overskuddet fra den nye stribe Muppet-udsendelser skal gå til den tidligere ejer. Hvis det betyder at Muppets vender tilbage til dansk TV, så er vi glade.
 • Fodboldfans sagsøger dommer: En gruppe spanske fodboldfans har sagsøgt en dommer for uberettiget at dømme straffespark mod Valencia, i den udvidede spilletid, i deres kamp mod Real Madrid. Valencia førte 1-0, men med straffesparket lykkedes det Real Madrid at udligne. Holdet har endnu ikke tabt på hjemmebane i denne sæson
 • Druk-sikre låse på biler?: Forbundsstaten New Mexico overvejer en lov der vil gøre det påkrævet at billister puster i et alkometer inden de kan tænde motoren i deres bil. Loven er blevet vedtaget i New Mexicos parlament, og er nu til debat i statens senat. Den billigste alkoholtester der kan bruges til formålet koster omkring $1000.

12 KOMMENTARER

 1. “Hvis nogen af deltagerne skulle gå hen at miste kørekortet, så vil vi på TV2 selvfølgelig betale for, at de kan få deres kørekort igen. Det er jo ikke vores opgave at lave programmer, der fratager folk retten til at køre bil, fastslår han.”

  Ja, det er s’gu billigt at lave tv i dag…

 2. No offense, men burde der ikke oprettes en non-gaming kanal, klumme kanal, et filter eller lign?

  I begyndelsen var dailyrush et rent gaming site. Så kom hardware kanalen, men hardware kan trods alt have noget med gaming at gøre alligevel.
  Og nu er halvdelen af forsiden så “funny stories”, som da er sjove nok, men som man kan finde (bedre?) på mange andre sites.

  Det er ikke en kritik af “spillerne” som sådan, for de har tydeligvis deres fans, men hvis man tjekker dailyrush fordi man er interesseret i gaming leder “spillerne” altså nærmest tankerne i retningen af ligegyldig spam.

  Som sagt er det ikke ment som en kritik af non-gaming news, men man burde kunne fravælge dem.

 3. Synes at morgen og aftenspiller er nogen af de bedste initiativer set længe på et site som DR. Jeg tjekker morgen og aften herinde nu, alene for at se det. Det er med et glimt i øjet, og bagefter tager man alt det gaming relaterede.

 4. MassMan: Du behøver ikke læse Aftenspilleren hvis du ikke vil, og der skal altså ikke mere end et par drej på dit mousewheel til for at springe den over.

  Ikke at jeg forstår hvorfor du i det hele taget læser forsiden på Daily Rush. Der er jo, ifølge dig selv, ikke andet end “nyheder om patches til spil du ikke spiller”.

 5. Suk… Så let at argumentere for sin sag når “tudtud” giver klapsavler fra cs folket.

  Qoztax jeg siger ikke at spillerne ikke er interessante for nogle, men de er irrelevante for andre, ligesom hardware kanalen er irrelevant for nogen.

  Hele princippet i at have forskellige kanaler er vel at man får de informationer man synes er interessante.

  Hvis du er ligeglad med q3, wc3 eller hardware, jamen så går du bare ikke ind på kanalerne. Men hvis det bare er et spørgsmål om at springe et par linier over er der vel ingen grund til overhovedet at have kanaler? Lad os da lave det hele i en stor pærevelling. Hvis der er noget som ikke interesserer en kan man jo bare springe et par linier over.
  Hele idéen med at inddele informationer i emner er alligevel stærk overvurderet. Fx synes jeg det er fuldstændig latterligt at aviser/tv har sektioner til sport, erhverv, fritid osv. I stedet burde det hele bare komme tilfældigt, for man kan jo bare springe noget over hvis det ikke interesserer en.

  Prøver at skære det ud i pap igen :>

  Jeg kritiserer IKKE selve klummerne for det ser ud til de er blevet godt modtaget. Men man burde kunne vælge dem fra, akkurat ligesom man kan fravælge q3/wc3/hardware stuff.