The Elder Scrolls Online er i disse dage i beta, og det er der rigtig mange rushere der har nydt godt af. Hypen er til at tage og føle på, og derfor tænker vi her på redaktionen, at det vil være passende at finde ud af hvilken af seriens racer der ligger jeres hjerter nærmest. Jeg skal nødigt påvirke i en særlig retning, men vil alligevel benytte lejligheden til at udtrykke min egen begejstring for især redguards. Der er noget evigt cool over de mørkhudede krigere, og deres våbenhåndtering kender ikke sin lige i hele Tamriel. Hvad enten de boltrer sig i kampens hede eller sniger i skyggerne, så er der altid en grund til at frygte og respektere erobrerne af Hammerfell. Giv din stemme med, og argumenter gerne i kommentarerne.

26 KOMMENTARER

 1. Hm.. Prøvede ESO den første beta weekend, jeg var ikke særlig hyped, lagde spillet væk efter blot 1 time ca.
  Nogen der kan forklare hvorfor det er tiden værd, og hvad der gør det interessant?

  Det skal siges, at jeg har lagt MANGE timer i Skyrim, og har været pænt tilfreds.

 2. Prøvede betaen og var egentlig ikke imponeret. Synes ikke der var noget i den, der gjorde at jeg skal vælge ESO og starte fra bunden fremfor WoW expansion.

  Og nej, er ikke specielt wow fan boy, har ikke haft min konto aktiveret i lang tid efterhånden.

  Men god fornøjelse til jer, der er blevet bidt af ESO – det er altid lækkert, at blive imponeret og bare have lyst til at tage en time mere

 3. Jeg nåede kun at spille ESO betaen i kort tid. Men jeg må sige at jeg heller ikke var synderlig imponeret.

  Jeg har ikke nogen planer om at begynde og spille det i hvert fald. Der er så rigeligt med andre spil.

 4. Ved ikke hvad min playtime er hen over de to weekender der har være test i men den er lang haha. Sad og lavet 6 timers pvp her den anden dag.

  Syntes deres PVP del er super fed og køre rigtig godt når man tænker på hvor mange der er på en gang.

  Deres Dungeons er også rigtig fede efter min mening. Stemningen er super fed

  De fleste af deres quest er der lagt lidt mere tænke bag end bare at nak 10 af dem eller samel 10 af dem. Der er noget historie bad de fleste af dem.

  Combat er også fedt da man skal sigte selv om ikke bare kan stå bag i og trykke på en knap uden at lave andet. Og så det at man kan booste andres powers ved at bruge synagies eller hvordan det staves

  Men når alt min ros så er sagt. Så er det også et MMO spil som så mange andre. men laver quests, levleer, crafter. Så er man træt af mmo vil man nok heller ikke blive længe i ESO

 5. Hvad er bedre ind i Skyrim (andet end der er flere spillere)’

  Hvad er dårligere end i Skyrim.

  Nogen der kan lave en hurtig opstilling. Jeg har PT spenderet 450 timer i skyrim, og har slet, slet ikke set det hele. Så hvis dette bare er et grafisk grimmere skyrim med flere spillere, så gidder jeg simpelthen ikke smide 80kr om måneden, eller hvad prisen nu er.

 6. #7 Jeg har spillet betaen sammenlagt i 4-5 timer over de 2 weekender og jeg kan endnu ikke se argumentet for spillet. Selvom quest’ene giver mere mening end det sædvanlige “Collect 10 bear asses”, så er det stadig kedelige quests. Bevars, der er mere variation end noget andet MMO jeg har prøvet, men hvad hjælper det når de alle er kedelige?

  Combat er dårligere end Skyrim, slet og ret. Grafikken er dårligere, men ok for et MMO.

  Og så må jeg sige at jeg finder interfacet til inventory og shops desideret deprimerende. Det er røvsygt.

  Jeg var monster hypet, og nu er jeg monster trist
  Men omvendt, havde det ikke været for betaen, så havde jeg risikeret at bruge penge på et spil jeg ikke gad spille. Nu ved jeg med sikkerhed at jeg bare sniger mig uden om.

 7. Var forholdsvist hyped op til første stress test.

  Det varede knap en time – så tror bare jeg sparer pengene i denne omgang

 8. Jeg prøvede det også ganske kort, men det sagde mig intet, men tror også jeg stadig er mmo-mættet efter wow, selvom det efterhånden er flere år siden jeg har været logget ind.

  Kan også være det bare er Elder Scrolls, går ret hurtigt kold i Skyrim, ved ikke rigtigt hvorfor, deres Fallout serie elsker jeg.

 9. Har kun nået anden beta omgang her, men er da positiv stemt for spillet, og regner med at forudbestille imperial edition.
  Mht. til racevalg har jeg altid gået Orc med 2Hnd, eller dark elf summoner, og bliver da nok også mit valg når spillet engang bliver released.

 10. #7 Det jo ikke et nyt skyrim.. Det et mmo i elder scrolls universet. Alle viste eller kunne tænke sig til fra start af at det ikke ville blive et nyt skyrim da det har lavet det til et mmo spil.

  Så det der er bedre er at du kan spille det med dine venner og opleve større del af verdenen med dine venner samt grand scale PVP om man vil.

 11. Jeg sys asso at afstemningen er pisseuretfærdig! Der er jo ingen af de moderne spil i serien, der er foregået i f.eks. Black Marsh.

  Og hvorfor satan i helvede kan man ikke stemme på Akavir eller Dwemer? Ja, jeg spør’ bare.

  Eller hvad skal man stemme hvis man er ligeglad med elder scrolls?

  Endnu engang har daylerush vist at de ikke forstår sig på computer! Lorteland!

 12. Jeg gik også død efter en times spil..

  Jeg savner godt nok den stemning som der var i den sidste beta før release af SWG og SWG før NGE.. Det er den fedeste spiloplevelse jeg har haft til dato..
  Nr.2 på listen er wow beta og wow Vanilla.

  Det var sku gode tider.. Mangler sku det næste fix..

 13. jeg var ikke så imponeret den første weekend, men af en eller anden grund er jeg mere fanget denne gang.

  jeg er blevet ret glad for deres crafting system

 14. Ta’r det lidt som en Diablo launch mere end et decideret MMO.

  Som sådan er der jo en smule mere hack’n’slash over det, end egentligt MMO, bare placeret i en fascinerende 3D-verden i stedet – hvilket jo må siges at være på tide.

  Så det bli’r LAN weekend ved launch med en masse gruppe leveling, questing og forhåbentlig dungeon-crawling.

  Men man skal nok ikke forvente at spille det som et mere “normalt” MMO, mht. raids osv. – omend PvP nok skal bringe en masse content i sig selv, hvis man er til den del.

  Håber, det formår at holde PvE’erne godt underholdt i længden også. Men uanset, så skal det helt sikkert nok være et par weekenders go’ underholdning værd.

 15. Har 50+ timer played nu, og er meget positiv. Jo mere jeg spiller, desto mere har jeg lyst til.
  Combat er levende, grafik er flot, quests er ok, content holder, pvp er fedt. SD er klar.

  Spillet har nogle fejl og mangler, men intet der ødelægger noget, eller kommer senere med addons osv.

 16. Spillede det meget kort den første beta weekend, hvor jeg mildest talt ikke var særlig begejstret.

  Denne gang gav jeg så spillet endnu en chance – mest pga gutterne ville prøve. Jeg må sige at jeg mere positiv denne gang end første gang jeg prøvede. Det var faktisk ok underholdende… Meeeen… Arh.

  Jeg ved sku ikke rigtig. Det står og falder nok med om kammeraterne køber det. Det er immervæk det vigtigste for mig.

 17. Nu skal vi jo også lige tænke på at det sandsynligt har været en gammel version vi har spillet, da press har spillet på en mere poleret udgave af spillet. Denne weekend var jo også til at stress-teste serveren for at se hvad den kunne holde til.