Vi har haft et rigtig godt øje til A Plague Tale: Innocence her på Daily Rush, og det er derfor vidunderligt at spillet endelig er udkommet. I samme forbindelse er en launch trailer også gjort tilgængelig, og den er mindst lige så stemningsfuld, som de øvrige præsentationer vi har set, f.eks. her og her.

Spillet er også blevet taget ganske godt imod, hvilket kan ses hos Metacritic, hvor spillet i skrivende stund scorer 80 ud af 100. Det lader altså til at der er en ganske fin oplevelse i vente, for dem som kaster sig over spillet.

Vi bestræber os på at få hænderne på et eksemplar, så vi kan udarbejde en anmeldelse af titlen.

Er du sprunget i rottefælden?

7 KOMMENTARER

 1. Hehe, det er jo en smagssag om det er godt.

  Men det er da en rigtig god historie som er flot lavet dog meget linært men synes ikke det er en dårlig ting, det er meget en one time oplevelse vil jeg sige.

  Er sådan lidt take it or leave it, kunne sagtens have levet uden men det var da super hyggeligt lige a fræse det igennem, det skal helt sikkert nok formå at trække på et par hjertetråde i løbet af historien.

  Man føler mere man ser film mere end man “decidereet spiller det”, altså det er sådan rimelig løb her tryk der, skyd det her, der er ikke så mange forskellige måder at gøre tingene på, så man skal egentlig bare læne sig tilbage og opleve spillet, og så skal man lige hjælpe lidt på vej ind imellem.

  Fucker man op prøver man blot en gang til uden de store konsekvenser.

  Alt i alt er det virkelig flot lavet og en fed oplevelse, men rykker ikke meget på selve gameplay fronten.

 2. #6 Synes ikke jeg nævner noget om gentagelser? har intet imod gentagelser, synes blot det er lidt kedeligt når dert er TRYK HER….. SKYD DER…one way of doing things, havde det lidt som om de bare kunne have animeret hele spillet og udgivet det som en film, for gameplayet bidrager ikke specielt meget til hvad jeg stadig synes er en GOD oplevelse.