Hvis du skal have al information fra den netop lancerede E3-trailer for Super Smash Bros. Ultimate, så må du hellere lave dig en kop kaffe, og hive 25 minutter ud af kalenderen.

Super Smash Bros. Ultimate er netop blevet præsenteret under Nintendos E3 Direct, og det var ikke småting der blev præsenteret. Det er uden tvivl præsentationen af figurerne der optager det meste tid, og til stor begejstring for fans, blev det offentliggjort, at samtlige figurer som nogensinde har medvirket i et Smash Bros.-spil, er tilbage i ganske spilbar form. Dette gælder altså både figurer fra Nintendos eget portefølje, som Mario, Samus og Link, men også crossover-figurer som Cloud (Final Fantasy VII), Solid Snake (Metal Gear Solid), Ryu (Street Fighter) og mange flere.

Alle figurer har fået små justeringer, for at sikre en endnu bedre balance mellem kæmperne, og dertil er der også tilføjet nye bevægelsesmønstre, som giver ekstra dybde til kampene.

Kampe med op til 8 spillere vil være muligt, der er en masse nye assist trophies og echo fighters og adskillige baner som langtidsfans vil kunne genkende sammen med de helt nye baner.

Der blev også annonceret en enkelt ny figur, i form af den alien-lignende Ridley fra Metroid-serien.

Super Smash Bros. Ultimate udkommer lige i tide til juleindkøbene, nærmere bestem den 7. december 2018, og det er naturligvis eksklusivt til Nintendo Switch.