Vi har ikke set meget til Sekiro: Shadows Die Twice siden annonceringen ved E3 2018. Det roder From Software dog i den grad bod på i en ti minutter lang gameplay-trailer fra Gamscom 2018, som Gamespot har lagt op.

Det står hurtigt meget klart, at det er en From Software-spil, vi har med at gøre. Kampsystemet ser både skarpt, svært og meget udfordrende ud. Men vi får to helt nye elementer i Sekiro, sammenlignet med Souls-serien. Platforming med gribekloen og så et mindre stealth-element.

Sekiro: Shadows Die Twice er sat til at udkomme den 22. marts 2019 til PC, Xbox One og PlayStation 4.

7 KOMMENTARER

 1. #1 Så er From Software måske bare ikke helt din kop te. Det forstår jeg godt. Er heller ikke super vild med deres spil, selvom jeg godt kan se, at de er enormt gode.

  Denne gang er jeg dog oprigtigt hyped, da jeg elsker samurai-action!

 2. #2 oj, jeg har vist udtalet mig lidt kikset denne gang.

  Jeg mente at TRAILERNE ikke satte gang inogen ting for mig.

  Jeg har spillet DarkSouls3 dödt og nået NG+12 eller noget med min Pyro og jeg er på Ng+3? tror jeg på Bloodborne. Jeg elsker spillene.. men trailersne gir mig ingen ting.. jeg tror det er spil jeg bliver nöd til at spille for at fatte hvor fantastiske sjove de er.

 3. Souls serien er ret sjov og underholdende at se paa naar andre spillere graeder taare for at gennemfoere det. Jeg faar dog nok aldrig selv den toldmodighed der skal til ved at doe gang paa gang for at finde ud af hvordan jeg banker den ene crazy OP boss efter den anden.
  Jeg ville nok smadre min PC laenge faer jeg var kommet saerlig langt.

  Jeg glaeder mig hvertifald til at se dette spil blive gennemfoert paa youtube

 4. #5, det hedder vel en gameplay trailer? Man får se lidt af gameplay og nej.. gameplay trailers i sådanne spil giver mig ingen tilfredsstillelse overhovedet. Det ser klumpet ud, og måden personen spiller på er for mig, irriterende at se på. Nej du, så vil jeg hellere pröve det selv.