tirsdag, april 24, 2018

Deadpool 2 instruktør skal stå for filmatiseringen af The Division

Nu er der endelig kommet lidt mere skub i Ubisoft The Division film. Deadpool 2 instruktøren David Leitch, skal være ansvarlig for at instruere Jake Gyllenhaal og Jessica Chastain i The Division filmen.

Xbox One vil understøtte 120Hz TV & displays i maj måned

Microsoft er for alvor begyndt at tilføje features til Xbox One. I maj måned kommer der bl.a. 120Hz understøttelse til tv og monitorer.

God of War kan blive den største PS4-eksklusive debut nogensinde

God of War har i den grad imponeret alle steder. Spillet er nu klart det hurtigst sælgende i serien og analytikere forventer at det meget vel kan blive den største PS4-eksklusive debut nogensinde.

Ninja sætter ny Fortnite-streaming rekord i Las Vegas

667.000 så med da Ninja streamede fortnite fra den nyåbnede Esports Arena i Luxor Resort & Casino i Las Vegas. Derved slog han sin egen streaming-rekord fra sidste måned.

Yakuza-udvikler arbejder på helt ny IP

I et interview med Famitsu har chefen for Sega Sammy, Haruki Satomi, udtalt, at studiet der netop har set udgivelsen af det fremragende Yakuza 6 i vesten, allerede arbejder på et nyt spil, og angiveligt også en helt ny IP.

Monster Hunt er Hearthstones næste singleplayer mode

Blizzard har løftet sløret for den næste Hearthstone-udvidelse, og der er her tale om et nyt singleplayer-eventyr kaldet Monster Hunt.

God of War Director reagerer på anmeldelser i personlig video

Director for God of War, Cory Barlog, har netop uploadet en video han filmede af sig selv, den dag anmeldelserne for hans fem år lange arbejde blev offentliggjort.

For Honor har fået helt ny Training Mode

Har du behov for at finpudse dine kampevner, eller måske lære nogle tricks som du ikke kendte til, så er det nu muligt i For Honors nye Training Mode.

Fortnite kan snart spilles i Kina

Der er ingen udsigt til at det Epic Games' populære Fortnite sænker farten på sin succes foreløbig. Spillets officielle Twitter-konto har nu lagt et billede op, som mere end...

Serious Sam 4: Planet Badass annonceret af Croteam

Kroatiske Croteam og benyttede Reboot Develop konferencen i Dubrovnik til formelt at annoncere Serious Sam 4: Planet Badass. De lover Serious Sam i en "brutalt større skala" naturligvis.

POPULÆRE