Zaxxa

 • Zaxxa kommenterede indlægget The Mandalorian – OMG i forummet Film & TV 1 dag, 22 timer siden

  #12 hvilke lore og hvilke historie? Hvis de havde ændret et par navne bare en lille smule, så kunne det være hvilke som helst andet univers – hvilke er mit problem. Det har nærmest intet med star wars at gøre – giv mig noget jedi lore, giv mig noget lore om mandalorians, giv mig noget lore omkring den kryat dragon de nakkede, bare giv mig et elle…[Læs mere]

 • Zaxxa kommenterede indlægget The Mandalorian – OMG i forummet Film & TV 2 dage, 3 timer siden

  #7 den behøver ikke være episk og stor, men der skal være en rød tråd igennem serien – som ikke bare er de der 20-30 sekunder de normalt bruger på at mini yoda og få at vide at de skal tage videre til en ny planet, hvor de måske kan møde en som kan fortæller dem om en som kan forklare dem om en der måske ved hvor der er en mandalorian og eller e…[Læs mere]

 • Zaxxa kommenterede indlægget The Mandalorian – OMG i forummet Film & TV 2 dage, 4 timer siden

  (ja jeg har set alle afsnit so far)
  Jeg kan ikke se hvad folk ser i den serie, det er jo bare “monster of the week” – det er virkelig spild af et godt univers, som de kunne ha lavet en ekstrem fed serie omkring. Men det er selvfølgelig nemmere at presse en 15-20 sæsoner ud hvis 99% af en sæson bliver brugt på at redde [inset-random-navn-på-lille-by-her].

 • Zaxxa kommenterede indlægget Gæld i forummet Off-topic 3 uger, 4 dage siden

  Personligt er jeg ikke særligt glad for gæld, så jeg er meget for at man afbetaler gæld hurtigst muligt – men nogen gange bliver man også nød til at overveje om gæld – ikke kan bruges som en positiv ting. Og her handler det meget om hvor risikovillig du er, hvilke altid er en personlig ting. Men som udgangspunkt er der altid et punkt hvor det ik…[Læs mere]

 • #206 hvad mener du med omkostningerne ved ikke at betale af på lånet?

 • #202 whaaat, jeg håber ikke det er seriøst det der – jeg håber virkeligt at du godt kan se hvordan det er 100% off det du siger.

  Lad os antage du har lån på 1000k og du har 100k til at invisterer.

  a)
  1000k lån (1%) ~ 10k renter årligt
  100k investering (10%) ~ 10k “profit” årligt

  Men afskriver du dit lån dit 1000k lån med 100k (så dit lån nu hed…[Læs mere]

 • #192
  Banklån, det kan overvejes (eftersom det er 5%+).
  Realkredit lån, helt sikkert IKKE.

  Hvorfor vil du afbetale et lån til 0.5%-2% rente, hvis du kan ligge dine penge i noget som giver 5%-6%-7%-8%-9%-10% rente :)?

 • #187 hvorfor skulle din bank ha noget at skulle sige der?

 • Har du overvejet nogen af de forskellige crypto-“earn” programmer? crypto.com kører 6-12% på stablecoins (TUSD, USDC osv) – og hvis du lige smider et par kroner i deres egen coin, så kan du få et visakort med cashback, gratis spotify, gratis netflix osv.
  Jeg har ca. 35k stående på deres earn, og det virker upåklageligt – og ligeledes gør deres v…[Læs mere]

 • #83 undskyld mig hvad? Har jeg en ubehagelig attitude? Er det fordi jeg faktisk synes at alle bør gøre lidt for ikke at gå rundt og smitte hinanden og vi burde gøre en fælles indsats for at få stoppet det? Det er sku et selvmål ;).
  Forresten, så har CDC nærmest lige udtalt: “If all Americans wore masks, the virus would be controlled in 6 to…[Læs mere]

 • #58 God pointe, du har overtalt mig – lad os lade helt vær…. Lader du også vær at tørre dig i røven, fordi det faktisk sker at man nogen gange får lort på fingrene? Du bruger måske slet ikke et toilet – det er sku også meget nemmere bare at squatte henne i hjørnet.

 • #56 Selvfølgelig kan man glemme det – men hellere gå med dem 90% af tiden, end slet ikke at gøre det. Men ja, jeg er enig – det burde bare vedtages af at ALLE skulle ha masker på når man var blandt andre mennesker. Men indtil da, bør man da gøre den ubetydlige ting – at smide en maske på – uanset om andre gør det eller ej. Vi skal jo starte et sted

 • #54 det har ikke noget at gøre med at være hellig, det har noget at gøre med – at man sammen gør en indsats – indtil viengang om 3-4 år har en vaccine. Og ikke bare siger “jeg gør nok”, og så forventer det går over at sig selv – for det gør det obviously ikke, så var det sku nok sket efterhånden. Det er tydeligvis ikke nok bare at spritte af…[Læs mere]

 • #51 Hvilke er en virkelig sørgelig indstilling at ha under en pandemi – med lidt held, så er det dem med den indstilling, hvis nærmeste rammer inden for de 4% (so far i DK) som dør af lortet. Så kan det være man begynder at tænke sig lidt om.

 • Jeg ved ikke om størstedelen om DR troll’er, eller i bare er lige så dumme som Amerikanerne – jeg håber det første, men jeg har desværre en ide om at i er seriøse.

  #34 Så kom med et eksempel, hvad er vigtigere end folk bliver smittet og dør?

  #35 når du har en tilpas høj uddannelse, og faktisk ved hvad du snakker om – så må du gerne være kritis…[Læs mere]

 • Er der seriøst mennesker i danmark – selv fucking DR – der sidder og piver over at tage masker på? er i seriøse? er i f***ing retarderet? Er fucking træt af folk der piver over ingen ting.
  Tag de fucking masker på og luk *****. Virker lortet? måske, måske ikke – har det nogen betydning? går der noget af folk, fordi i skal tage en maske på når…[Læs mere]

 • De licenser der kan købes på ebay/g2a/osv er næsten alle sammen MSDN/bizspark licenser. De fleste keys kommer fra folk som har købt en MSDN-admin konto til en ~100$ – og admin-konto kan lave 4(eller 5?) MSDN-kontoer – som hver kan lave 2-5 keys til tæt på alle microsoft produkter.
  Og hvis sælgerne ikke har penge til et så stort start beløb,…[Læs mere]

 • #0

  når jeg ikke har en lærer eller kollega/klassekammerat jeg lige kan spørge. en dum guide på nettet hjælper mig jo ikke.

  Programmering er på ingen måde for dig, hvis du har det sådan. I langt de fleste tilfælde er programmering 100% søgning af måder på at løse opgaver på, se hvordan andre har gjort det og læse guides.

  Lad vær at spilde tid på det

 • Så længe du ikke har underskrevet noget, skal du ikke ha nogen dårlige samvittighed – hvis det havde været den anden vej rundt, og der var kommet en som var dobbelt så kvalificeret som dig til samme eller mindre løn, så havde de uden tvivl ansat ham over dig :).

  Du er eftertragtet, og det vil de åbenbart ikke betale for – du kan selvføl…[Læs mere]

 • Autoit

 • Hent mere