Wane

 • Tillykke Daily! Det eneste jeg fortryder er, at jeg først opdagede DR for et halvt år siden

 • #3 Tak!
  Glad for at jeg ikke er den eneste, som synes at det sjovt

 • Mange har ventet længe på det – jeg har i hvert fald – og nu er det endelig blevet muligt at ændre sit Online ID på PlayStation Network. Tilbage i 2010 registrerede en ung og dumdristig Wane sig som “aG […]

 • Efter flere teasere har Gearbox Software udsendt en officiel annoncerings-trailer, som endda også afsløret spillets udgivelsesdato: 13. september 2019. Det var de gode nyheder.

  De dårlige nyheder, for alle je […]

  • Spiller stadig pre sequal engang imellem.

   Men tvivler på at 3’eren bringer noget sindsoprivende med sig. Tror de levere det folk forventer og ikke særlig meget andet.

   men har været fantastisk underholdt af spillene førhen. Så 3eren er også en day1 buy for mig.

  • Surt at det bliver Epic Store Exclusive i 6 måneder, men fordelen er så til gengæld at de så kan nå at få fjernet alle børnesygdommene inden det bliver frigivet på de andre PC platforme.
   To be fair, så kan jeg heller ikke huske hvornår jeg sidst har købt et spil da det udkom

  • En af de ting der for mig udskiller borderlands fra “alle de andre” looter shooters er humoren og universet, det kan atlså bære spillet rigtig langt henad vejen, er jeg den eneste?

  • #3 er helt enig. Humoren og universitet er legendarisk 😁 det er klart en af de ting der kommer til at bære spillet meget langt.

  • #3 Helt enig. Det kan godt være at det er en looter shooter, men der er både humor og historie. At historien er fortalt på sin ganske psykedeliske manér, er absolut ikke et minus.
   Faktisk går den “fjollede” fortællestil virkelig godt i spænd med spillets cell shading-grafik. Og den “fjollede” fortællestil synes jeg giver en fed kontrast til spillets dystre historie.

   Personligt glæder jeg mig, selvom jeg netop også er noget loren ved Epic…

  • #2 Man kan jo fx tage et kig på TrustPilot og se folks erfaringer…
   https://www.trustpilot.com/review/www.epicgames.com

   Jeg håber at skulle anmelde Borderlands 3 her på sitet, men jeg kan godt havne i at hvis det skal ske gennem Epic, så anmelder jeg det simpelthen bare ikke. Så venter jeg hellere til det kommer ud på Steam, køber det og nyder det i småstykker HELT selv!

  • #6 Jeg er 100% modstander af epic games for alle de samme grunde som alle andre også er det, men lad os nu ikke skøjte henover det faktum at udviklerne af disse spil jo også har et ansvar da de vælger at udgive deres produkt under denne forudsætning.

   Men alle vælger at ligge deres fokus 100% på epic games store(som burde brænde op i helvede efter min mening) men jeg har dælme også tænkt mig at udtrykke min mening om udviklerne som støtter dette foretagene, de er ligeså meget med til at fucke kunderne som epic games er.

  • #6 Jeg læste en ganske fornuftig analyse af situationen og jeg kan godt se nogle helikopter-perspektiver, der kan hjælpe.

   Personligt: Helt klart, Epic Games er en cancer, jeg vil absolut ikke have det på min computer i sin nuværende inkarnation.

   Som kunde: Valve har siddet som en urørlig mastodont på PC-markedet i alt for mange år. De har nogle gode services kørende og vi synes alle det fungerer rigtig fint. I forhold til udviklerne, har Valves mastodont-status dog gjort at deres 70/30-model har været lige så urørlig. Altså at udviklerne får 70% af salgsindtægterne, mens Valve får 30%.

   Epic Games har fra starten kørt en model med 88% til udviklerne. Det er altså på udvikler-siden at Epic Games har valgt at tage kampen op mod Valve og mange af udviklerne er gået over til Epic, neto

  • Til alle dem som forsvarer Steam, kan i ikke se, hvor broken 70/30 modellen er??
   Det er jo sygt at valve kan tage 30% jeg gentager 30% af indtægterne for noget de ikke selv har rørt en finger for at skabe.
   Det er sgu på tide med noget konkurrence.
   Ja jeg ved godt at både Apple og Google tager det samme, men det gør det ikke bedre overhovedet.

  • #9 man får kun 50% på Apple’s nye magasin platform. Det er heller ikke ualmindeligt for musik kunstere at leve med mellem 5-25%.

   Så 70% er faktisk ret generøst, og det er også forkert at Valve ikke har rørt en finger, fordi det har de. Du må tænke på Epic.

   Men ja modellen er lige så rådden som alle andre modeller der fungerer på lignende måde, sjovt nok har konkurrence ikke rigtigt været afgørende i at stoppe den forretningsmodel

  • #9 Jeg er enig med dig i at 70/30 modellen sutter bredt…. Men det der får mit pis i kog er på ingen måde konkurrencen, ville ønske steam havde MEGET mere konkurrence, men det der pis med eksklusive titler er der hvor jeg tænder helt af, hvor man tvinger folk til at bruge deres platform, ikke er eget valg men fordi det ikke kan købes andre steder hvis der er noget man virkelig gerne vil spille.

   Så bare lige for at vi ikke blander tingene sammen så er steams/valves betalingsmodel etc. en ting., og epic game stores eksklusive aftaler med spilfirmaerne en anden ting, og jeg tror bestemt flertallet er sure på epic games store pga. årsag nummer 2.

  • #11 Skulle jeg være helt specifik på mine problemer med Epic Games, så tror jeg det bliver sådan her:
   1 – Spyware. De dataminer endda Steam-filer!
   2 – Datapartnere. De sælger/giver data til nogle temmelig suspekte firmaer i Kina.
   3 – Reklamer. Epic har lav til ingen sammenhæng mellem billeder/videoer og gameplay.
   4 – Brugeranmeldelser. Der er ingen.
   5 – Forum. Der er intet.

   Det er især punkt 1 til 3 der afgør sagen for mig. Epic: Pænt nej tak.

  • Den der trailer fik mig til at føle mig gammel.. Den er klippet meget hurtigt, og hvad er det for noget infernalsk musik de spiller?

   Men skal da sikkert spille det.

  • #12 Vidste ikke engang halvdelen af det der, men nej det hjælper da ikke på indtrykket i hvert fald.

  • #14 Jeg “kom til” at lave noget research og valgte at sprede mine kilder ud, for at undgå for meget forudindtagethed. Som anmelder på dette site, vil jeg have mine argumenter i orden, hvis jeg vil sige fra over for at anmelde et spil jeg ellers ser meget frem til!
   Måske kan jeg få nogle af PS4-spillerne til at overtage anmeldelsen, så kan vi i det mindste finde ud af om det er værd at vente på

  • #15 Altså nu er det jo ikke noget man populært taler om, men lige med borderlands er jeg kæmpe fan af serien, så jeg ville umuligt kunne vente, og jeg kunne meget kraftigt overveje at “låne” en kopi af spillet og så støtte dem ved at købe det når det udkom på steam.

   Ja det er stadig ikke i orden det ved jeg godt, men jeg nægter bare at smide så meget som 1 krone på epic games store, jeg vil ikke støtte det foretagene, så jeg er totalt presset på min moral når BL3 udkommer.

 • Man kan altså ikke swipe til venstre, på en mand som hører Hell March fra Red Alert

 • Synes personligt at en af de allerbedste indenfor videospils musik er danske Jesper Kyd.
  Specielt hans arbejde fra AC:II:
  Ezios Family

  Så er der Frank Klepacki, I kender måske hans arbejde fra Command and Conquer: Red Alert og hans legendariske sang Hellmarch. Den her er endnu bedre end H…[Læs mere]

 • Blizzard er vist for alvor begyndt at sælge ud af arvestykkerne. Først Diablo og nu Warcraft! Både etteren og toeren til 100 bobs.

  Bare at se på billederne af WC2, bliver jeg helt nostalgisk 😂 Bliver nok nødt til at købe bundlen bare for høre den gode gamle bloodlust soundeffect.

  https://www.gog.com/game/warcraft_bundle

 • Apropos, Gamasutra har en del mere info om Fallen Heroes

  Gunpower comes to Divinity. Lock’n’load with an arsenal of guns and rifles.
  Oil, Fire, Ice, Water and Poison surfaces are joined by the new Sulfurium surface, affecting hero positioning on the battlefield.
  Play with mysterious hero character Malady for the first time in a Divinity game, as…

  [Læs mere]

 • #3
  Det synes jeg absolut ikke. De her tråde er meget bedre måde at dele ekstra info på.
  Ligesom #1 har gjort
  Nyhedsartikler går jo ikke rigtig i dybden, som man kan gøre her.

 • Nu er der godt nyt til alle jer, som mener, at rigtige RPG’er er isometriske og turbaserede. I går annoncerede Larian Studios nemlig Divinity: Fallen Heroes, det næste spil i den særdeles roste Divi […]

 • Af alle karakterer i LotR universet havde jeg aldrig have gættet, at det skulle være Gollum som fik sit eget spil xD Udviklerne er sgu ikke bange for at tage chancer, respekt for det.

 • Stor fan af formatet, meget bedre end deres normale tåkrummende pinlige E3 konferencer. Ikke så stor fan af indholdet som var følgende:

  Iron Man VR bliver annonceret.
  Ny trailer til Crash Team Racing
  No Man’s Sky VR annonceres.
  Readyset Heroes annonceres.
  Five Nights at Freddy’s VR annonceres
  Concrete Genie kommer 2019, efterår
  Ny tra…[Læs mere]

 • O.O Nu ved jeg godt hvor jeg skal hen, næste gang jeg rammer KBH!

 • Hey folkens, ved godt at jeg er lidt sent ude, men vi har lagt en lille skrivelse om VtMB:2’s annoncering op her:

  Paradox Interactive annoncerer Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2

 • Nyhederne fra årets Game Developers Conference fortsætter. Senest har Paradox Interactive annonceret, at de vil udgive Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 i 2020.

  Hvis navnet Vampire: The Masquerade – B […]

 • Tilbage i 00`erne lancerede OnLive med nogenlunde samme koncept og målsætning. Det var en katastrofal fiasko. Så historien er ikke på Stadias side.
  På den anden side er den gennemsnitlige nethastighed tidoblet siden dengang, plus det er Google som står bag.
  Bliver spændende at følge med i, under alle omstændigheder.

 • Bare rolig Nass, det kommer helt sikkert en dag, hvor en eller anden EA boss tænker: “Guuud, vi kan sgu da bare implementere clan features og sælge dem som micro transaktioner! Genialt!” 😅
  Det burde tager maks et par måneder.

 • Hvis du er hoppet på Apex Legends bølgen, er det meget sandsynligt, at du også blev lidt trist sidste tirsdag. Rygtet om at Apex Legends’ første sæson skulle rulles ud tirsdag den 12. marts, viste sig at være f […]

  • Men mate, hvornår tror du der kommer klaner?

  • Bare rolig Nass, det kommer helt sikkert en dag, hvor en eller anden EA boss tænker: “Guuud, vi kan sgu da bare implementere clan features og sælge dem som micro transaktioner! Genialt!” 😅
   Det burde tager maks et par måneder.

  • Wiii der skal games i afte… Jeg på PS4 så hvis der er nogle friske joiner i bare.

   PSN Luthorson

  • Så begynder malkning snart for alvor.

  • Jeg hader Octane. Han spæner rundt og vil ikke stå stille, så jeg kan ramme ham! ARGH!

  • #5 Haha det er pisse fedt. Jeg synes næsten han er OP. Men hans ult er dårligt, så måske er han egentlig OK balanceret.

 • #1 Jeg sprang Final Fantasy VIII over – den gang, for lang tid siden – og lige nu fortryder jeg det!

  #2 NB: Stand-alone udgaven af Gwent er blevet ændret så meget, at den ligner mere Hearthstone, end Gwent-spillet i Witcher 3. Personligt er jeg ikke en fan.

  #3 Det er da rigtigt! Jeg spillede også vildt meget Poker og Liars Dice i det or…[Læs mere]

 • #1#2 #3 #4
  Tusind tak skal I have! Glæder mig til at skrive noget forfærdeligt clickbait til jer Ej, @PBT holder mig i ørerne, så det skal sgu nok blive godt.

 • Hent mere