VFF1983

 • VFF1983 kommenterede indlægget Serietid.dk feedback i forummet Programmering 6 måneder siden

  Mindre opdatering udgivet.

  – Filtrering ud fra genrer på forsiden. Vælg en eller flere af de forudvalgte genrer-bokse, hvorefter kun serier med disse genrer vises. Funktionen testes stadig, så skriv endelig hvis du oplever fejl.

  – Diverse fejlrettelser rundt omkring

  Arbejder desuden på at kunne visse uddrag af anmeldelser fra en pro…[Læs mere]

 • VFF1983 kommenterede indlægget Serietid.dk feedback i forummet Programmering 6 måneder siden

  Selvom Corona virus fylder meget for tiden, har jeg alligevel fået tid til at udsende en opdatering til Serietid.dk med en række forbedringer

  – Nyt design, bl.a. flere informationer når du holder musen over en serie og mere overskueligt design under serie detaljer.

  – Mulighed for at sortere serier ud fra IMDB vurdering

  – Optimeringer af ko…[Læs mere]

 • Opdatering 10.03.20

  – Menu i venstre side på forsiden, med 2 menupunkter (fastgør / frigør filtreringsboks når du scroller og menu med seneste anmeldelser på siden)

  – Kommentar sektion under serier udskiftet med anmeldelser og mulighed for at vurdere fra 1-5 stjerner

  – Fejl i backend, som var skyld i at mange populære serier ikke blev vist,…[Læs mere]

 • En lille opdatering blev der tid til…

  – “Infinite scrolling” i stedet for side navigation, efter ønske fra flere brugere.
  – IMDB info rykket op under primær info for serier under detaljer
  – Filter funktion er rykket fra navbar’en til midterboksen under serier for at give den en mere logisk placering
  – 2 nye streamingtjenester (Disney og N…[Læs mere]

 • #46, super, tager imod al den feedback jeg kan få

  Er egentlig lidt imod at oprette brugere for at kunne bruge alle funktioner på en side, men er bare nødt til at have et sted at gemme indstillinger mellem enheder. Derudover gemmes kun navn og mail og det tager få sekunder, så tænker ikke det er den store forhindring.

 • Ny opdatering af siden:

  Ud fra feedback, har jeg udsendt en opdatering med nogle rettelser til siden.

  – Forbedret routing. Når du går til detaljer for en serie, vises ID i URL’en.

  – Ny menu: “Indstillinger” (øverste, højre hjørne). Her kan du:

  • Vælg mellem lyst og mørkt tema
  • Under ‘Mine streamingtjenester’ kan du vælge de streami…

  [Læs mere]

 • Så er første opdatering af siden udsendt, jeg har opdateret #0 her i tråden med en liste over forbedringer/nye funktioner. Hvis du allerede har besøgt siden, vil du efter ca. 10 sekunder på siden blive mødt af en popup som fortæller om opdateringen og automatisk opdaterer.

  Lige umiddelbart forventer jeg at næste opdatering indebærer en “indstil…[Læs mere]

 • #42
  Tak for kommentaren

  Jeg skal nok huske at gøre det nemt at se patch notes, det kan godt være lidt besværligt at gå igennem hele tråden hvis den bliver stor.

 • #40
  Jeg havde valgt de mest populære til at starte med, men planlægger at udvide med flere. Nogle af streaming udbyderne, f.eks. Apple, har dog ikke så mange serier endnu som der er data på, så var lidt i tvivl om jeg skulle inkludere dem. Regner med en opdatering af siden i løbet af weekenden.

  Og tak for feedback, det er selvfølgelig skønt…[Læs mere]

 • #38
  Tak

  Ja det var ikke en dum idé. Jeg har fået et par ønsker til indstillinger, så jeg tænker at lave en indstillingsmenu på et tidspunkt så man selv kan vælge

  – Light / Dark theme
  – Standard / 100 % bredde
  – Antal serier pr. side

 • #36
  Tak, det er godt at høre.

  Jeg bruger Unoeuro, sådan set bare deres basic webhotel, så det er ikke fordi det er nogen super server.

  Jeg tror du oplever siden som hurtig af et par forskellige årsager… jeg forsøger at optimere så meget som muligt på klienten og holde siderne simple. Derudover er siden en Angular 8 (snart 9) side og en PWA, h…[Læs mere]

 • #32
  Det havde jeg ikke lige overvejet, det er bare den standard box-shadow style som er på Material Card. Har lige tjekket den ud du har skrevet, og den ser også rigtig fin ud, tak.

  #33/34
  Dejligt, det er også mit håb at der med tiden kan komme lidt faste brugere når siden modnes noget mere Fejlen med manglende link på logo er noteret, tak.

 • #29
  Tak, det lyder godt.

  Jeg regner med at opdatere her i tråden når næste opdatering kommer, så interesserede kan se det. Og alle former for feedback er selvfølgelig super.

  #30
  Nej, log ind giver dig mulighed for at gemme favoritter, se dem i kalenderen og skrive kommentarer til serier. Du kan stadig se hvor serien kører uden at være logget…[Læs mere]

 • #27
  Tak for feedback’en.

  Mange af punkterne du nævner, er noget som jeg arbejder på til næste release.

  IMDB score ved hover er klar. Forslag til lignende serier er ikke lavet, men det er noget jeg vil notere ned. Mulighed for at vælge flere serier pr. side er også en god ide, det vil jeg lave under “indstillinger” når den menu kommer.

  Der…[Læs mere]

 • #24
  Tak for kommentaren, det er jeg glad for at høre

  Jeg har lige forsøgt selv, og det ser ud til der er en lille fejl ved den måde man blive redirectet tilbage til siden efter validering, men oprettelsen og valideringen skulle dog stadig fungere. Kan du logge ind?

  Jeg er i gang med en større opdatering som skulle komme ud i løbet af et par…[Læs mere]

 • Tak for kommentarerne.

  #21
  Jeg har opdaget at funktionen “Avanceret søgning” mangler lidt arbejde, der er nogle situationer hvor man ikke får resultater hvis man ikke vælger f.eks. status eller ikke indtaster noget. Den skal lige finjusteres lidt.

  #22
  Ja okay, det er p.t. kun muligt at tilvælge fra forskellige streaming tjenester, ikke fra…[Læs mere]

 • #17/#18
  Jeg er ikke selv helt begejstret for 100% bredde, men kan godt se det i nogle tilfælde vil være rart. Jeg kan lave en indstilling, så man selv kan vælge det på siden, det burde ikke tage så lang tid

  #19
  Det er fordi funktionen er lidt misvisende at bruge, den skal forbedres til næste opdatering. Hvis du vælger “Status” også, burde de…[Læs mere]

 • #13
  Helt i orden, har også fået feedback på at det ikke er så intuitivt, så må gøre det mere synligt

 • #14
  Tak for kommentaren. Siden er lavet som Single Page Application i Angular 8, med Material Design som primært design framework, og en del hjemmelavet design herudover. Selvfølgelig kald til et par API’er for at hente data løbende.

  Premiere datoen er den dato serien blev lanceret, hvorimod datoen under detaljer viser næste afsnit, såfremt der…[Læs mere]

 • #10
  Tak for kommentaren. Det er faktisk muligt at se en liste over alle sæsoner og afsnit (+ en masse anden info). Når du har klikket dig ind på serien, er der en “episoder” tab (liste ikon) i toppen. Ved mobil er der dog kun ikonet lige p.t., så der kan det måske være lidt svært at tyde når man ikke kender til siden. Med mindre du mener noget a…[Læs mere]

 • Hent mere