todd24

 • baldurs gate dark alliance var for fedt et spil.

  Jeg håber at det her bliver noget tilsvarende, bare ærgeligt med manglende gameplay i traileren..

 • Jeg har gået og været lidt i tvivl, så jeg har ringet og snakket med kommunen idag. De var overraskende meget interesserede i sagen og stillede nogle forskellige spørgsmål. Medarbejderen som jeg snakkede med mener at der muligvis er hold i anklagen og de vil derfor drøfte sagen sammen.

  p.s det her forum er gået hen og blevet en børneh…[Læs mere]

 • #6 Jeg ved ikke hvorfor du synes det er morsomt. Der er folk som har ventet 15-20 år på sådan en bolig, og hvis boligen står tom, så er der folk som er værdigt trængende til et sted at bo som går glip af boligen.

 • Jeg har tidligere skrevet et indlæg om en indvandrefamilie som larmede på alle mulige mærkelige tider af døgnet. De blev aldrig smidt ud, men her for et lille års tid siden skete der noget mærkeligt. Pludselig blev der stille i flere ugers tid. Jeg tænkte, at de nok var taget på ferie, men om natten rendte moren i boligen og vaskede tøj. Det vare…[Læs mere]

 • #2019 med al respekt, trådstarter gik bort for noget tid siden.. skal vi ikke prøve at respektere det?

 • todd24 kommenterede indlægget Path of Exile i forummet Spil 8 måneder siden

  sidst jeg spillede det for nogle år siden synes jeg det var røvsygt.. hvad er nyt i spillet?

 • todd24 kommenterede indlægget Kontanthjælpsloftet i forummet Politik 8 måneder siden

  #29 +1
  lidt groft sagt, men jeg er ellers enig med dig

 • todd24 kommenterede indlægget Kontanthjælpsloftet i forummet Politik 8 måneder siden

  #26 Det ved jeg ikke, og hvad har det med sagen at gøre? Det er et spørgsmål om man kan leve en fornuftig tilværelse med kontanthjælpsloftet, og det kan man godt. Jeg synes man skal hjælpe dem som virkelig er værdigt trængende istedet, fx. de mange hjemløse.

 • todd24 kommenterede indlægget Kontanthjælpsloftet i forummet Politik 8 måneder siden

  #23 det er jo småproblemer sammenlignet med dem som slet ikke har et sted at bo. Og så må man altså slet ikke have bil hvis man er på kontanthjælp.

 • todd24 kommenterede indlægget Kontanthjælpsloftet i forummet Politik 8 måneder siden

  #21 det gør man ved at være økonomisk ansvarlig og spare sammen. Hvis man platter sine penge væk på lottokuponer, øl, spiritus, tatoveringer, dyre læder sofaer og et dyrt fladskærms tv som man ikke har råd til og man stifter gæld, så er man sgu for dum hvis man samtidig har børn som man skal forsørge.

  Rockwoolfonden har også lavet en analyse so…[Læs mere]

 • todd24 kommenterede indlægget Kontanthjælpsloftet i forummet Politik 8 måneder siden

  #15 I storkøbenhavn kan man få en lejebolig til billige penge.. hvis enlige mødres største problem er om de må bo i købehavn eller ej, så beviser det jo bare min pointe i #0 om, at der findes folk som er langt hårdere ramt og slet ikke får nogen hjælp.

  #13 Jeg er enig med at kontanthjælpsloftet ikke får særlig mange i arbejde, men det må være…[Læs mere]

 • todd24 kommenterede indlægget Kontanthjælpsloftet i forummet Politik 8 måneder siden

  #8 jeg vil så sige at hvis du bruger så meget på husleje, el, vand, lys, varme osv. så burde du måske overveje at flytte til en billigere bolig.. der er ingen som siger at man skal bo i hjertet af københavn sammen med sine veninder hvis man som enlig mor er på kontanthjælp

 • Det er typisk de radigale at blande børn ind i alt muligt. Og så skal der selvfølgelig være 1 dansk barn og 1 udenlandsk barn, så det ser mere mangfoldigt ud. De er tossede i hovedet.

 • todd24 kommenterede indlægget Kontanthjælpsloftet i forummet Politik 8 måneder siden

  #2 Det er sgu da ikke fattigdom hvis man har ca. 18.000 kr, også selvom der er efter skat. De hjemløse er primært unge i alderen 20-30 år.

 • todd24 startede indlægget Kontanthjælpsloftet i forummet Politik 8 måneder siden

  Er jeg den eneste som er ved at være træt af at høre sf, radikale og enhedslisten snakke om kontanthjælpsloftet? Det sikrer jo blot, at enlige mødre får verdens højeste kontanthjælp. Og så snakker de om børnefattigdom? Det er sgu da ikke fattigdom hvis man får udbetalt knap 18.000 kr om måneden før skat.

  Vi har ca. 5000 registrerede hjemløse i d…[Læs mere]

 • todd24 kommenterede indlægget Håndtering af 3.8M flytninge i forummet Politik 8 måneder siden

  #2 tag dig sammen. det der var totalt unødvendigt for debatten.

 • jeg skrev tidligere at blizzard ikke er til for at lave spil til os dedikerede gamers mere.. de er her bare for at malke deres franchises så meget som muligt.. jeg synes at det her bekræftet mit synspunkt meget godt.

 • lorte spilfirma.. de er sgu for langt ude
  og nej det er ikke bots, det er blizzard som er på spil igen
  jeg husker stadig da diablo 3 udkom og de betalte en masse spilanmeldere for at rose diablo 3 til skyerne, også selvom at fansne var stiktossede.. de har sprunget over hvor gæret er lavest før, og har helt sikkert gjort det igen

 • todd24 kommenterede indlægget Blizzcon 2018 i forummet Spil 9 måneder, 3 uger siden

  ehh.. husker jeg sagde noget med at de ville udgive et mobilt diablo spil.. well.. blizzard skider igen på deres fans.. jeg tror det her var kisten i sømmet for mig.. diablo 3 blev kritiseret synder og sammen da det blev udgivet, selv brevik var ude med riven efter spiludviklerne bag d3.. wow bfa har man bare fjernet fullscreen uden nogen grund, o…[Læs mere]

 • todd24 kommenterede indlægget Store Diablo-nyheder? i forummet Spil 10 måneder, 1 uge siden

  #59 Jeg tror ikke vi skal regne med at blizzard søger tilbage til deres rødder. Det originale hold bag diablo er jo gået i opløsning for længst. Efter blizzard mergede med activision er deres fokus at lave mainstream spil til så mange som muligt.

  Det er måske lidt naivt af os at tro at blizzard gider lave et spil til en begrænset gruppe af nørd…[Læs mere]

 • Hent mere