TheRaz

 • heh hvis nogle virkelig tror at diverse “tjenester” ikke har hånden langt nede i informationsmassen, eller har adgangen til denne efter behov…

  …ja så er man godt dum.

  Enten med vilje, eller fordi man er født sådan.

  Edit: Eksempelvis hvis man er ansat i en af disse “tjenester” eller bare ikke tåler at det foregår.

 • Det største problem er velmenende mennesker og deres forvirrede normalitetsbegreber. Nogle af menneskehedens største forbrydelser er begået i misforståede idéer om et idealsamfund.

  Hvad folk personligt tænker om homoseksuelle kommer ikke mig ved, men lad dog folk være som de er.

 • TheRaz kommenterede indlægget Tillykke Nordkorea! i forummet Off-topic 10 år, 7 måneder siden

  Hvis regimet er så mesterligt til at bedrage får de nok også lavet damagecontrol på dette nederlag. Men er enig derhen at det er en mulig åbning for et ellers totalt lukket land. Deres deltagelse i sig selv er også et muligt skridt mod et mere åbent forhold til omverden.

  #15
  Enig. Enhver kritisk røst bliver med garanti straffet. De stikker…[Læs mere]

 • #4
  Jo han kunne godt brænde filerne på en cd-rom eller en dvd, da filerne får date stamps. Men det vil i sig selv ikke give statsgaranti, så han er stadigvæk nødsaget til at sende materialet til sig selv.

 • Den med at sende post til sig selv af materialet er god nok. Stemplet på brevet er statsgaranteret og kan bruges som dokumentation. Jeg læste det for længe siden på et tegneserieforum i forbindelse med noget jeg var igang med. Bare gem brevet/brevene væk, og undlad at åbne dem.

  Hvis du vil involvere andre i dit projekt, kan det løses med kontra…[Læs mere]

 • TheRaz kommenterede indlægget sære/klamme jobs i forummet Off-topic 13 år, 2 måneder siden

  Lige for at irettesætte mig selv…

  Man bør slet ikke have foragt for andres arbejde uanset hvad det kræver, eller hvordan det aflønnes. Som mange andre allerede har været inde på, er der jo brug for disse folk. Man kunne betragte samfundet som ét stort maskineri, hvor der er brug for alle tandhjul for at det fungerer optimalt.

  #34
  Helt enig!

 • TheRaz kommenterede indlægget sære/klamme jobs i forummet Off-topic 13 år, 2 måneder siden

  #13
  Ja ok, og en retarderet kan blive professor på Yale. Alle kan ikke bare blive hvad de vil, og hvis de kunne havde vi omkring 6.6 millarder lykkelige mennesker på jorden. Hvis man ikke er musikalsk begavet bliver man nok næppe feteret som genial musiker. Hvis man ikke har flair for tal og tal-teori bliver man nok næppe teoretisk fysiker. Der…[Læs mere]

 • TheRaz kommenterede indlægget sære/klamme jobs i forummet Off-topic 13 år, 2 måneder siden

  Gynækologer. DET er fandme et klamt job. Tænk at sidde dagen lang og glo på betændte og defekte fisser. Pænt nasty med mindre man synes udflåd og sure lugte er paradiset selv.

 • #8
  lol!

 • Jeg læste en lignende artikelserie på politiken.dk, hvor Danmark havde en lille krig med Norge om mærkelige og sjove ord. Norge havde bl.a et børneteater som hed slaskefjamsen

 • #55
  Jamen så rend du rundt og vær angst for døden livet igennem…det uundgålige. Og din skråsikkerhed tilhører en idiots. Men jeg kender din type, og jeg er ret sikker på at din holdning er, at en fortsættelse efter det fysiske liv, er et selvbedrag fra folk der er dødsangste og ikke vil se realiteterne i øjnene. Men tænk over dette. Uanset hva…[Læs mere]

 • #24
  Mit indlæg i #7 er bare mine egne bud på eventuelle svar, så teksten er min egen. Hvis du mener citatet til sidst, stammer det fra ST:TNG.

 • Dødens gåde har jo været med os lige så længe vi har eksisteret, og et barns bud er ligeså godt som en 80 årig vismands. Jeg forestiller mig døden som en drømmeløs søvn, eller en tilsvarende tilstand hvor jeg ikke er bevidst om min egen eksistens. Der er også den mulighed at livet og døden begge er del af en cyklisk mekanisme, som man ser det…[Læs mere]

 • Du kan eventuelt benytte Google’s Adsense. Der kan du tjene ved både eksponeringer og clicks. Du kan målrette dine ads endnu mere med deres referrels 2.0.

  Du kan også fremvise trafik dokumentation (når du får tilpas meget trafik) og selv kontakte personer/firmaer og høre om de kunne være interesserede.

 • #8
  Kender det alt for godt med at backuppe som besat…jeg gør det selv (for) ofte, og helst på skiver som IKKE kan overskrives :). Men det er man nødttil når ens værker er rene digitale værker.

  Angående legalzoom så er mit bud at de håndhæver dine rettigheder. Altså undersøger om de bliver krænket. Rettighederne er dine uanset om de er indblande…[Læs mere]

 • #6
  Jeg ville alligevel smide en copyright notice ind i dit sted…bare lige for at gøre besøgende opmærksom på at du mener dit arbejde seriøst, og at du beskytter det. Også selvom det allerede er pointeret ovenover at ophavsretten er din pr. automatik.

  Udover det er det bare at gemme dokumenter/backups af dine værker osv.

 • De fleste er vævet dybt ind i andres tankekonstruktioner og idéer. Det triste er at de nok aldrig finder ud af det. Deres lykke er defineret af andre, deres had er andres had…de lærer aldrig at tænke, men derimod HVAD de skal tænke. Folk idag er så gennem-konditioneret og rettet til, at man fatter det ikke.

 • Yderst lækkert…pikfingre, klø-i-røven fingre, skæl, fedt, gamle bussemænd, snavs, hår og sikkert andre unævnelige ting. Det lyder godtnok som en eksplosiv cocktail

  Utroligt de ikke er løbet hjemmefra, så levende som de må være. Men hvad gør man ikke for sine Sennheiser’s?

 • #8
  Du kan ændre baggrundens opacity i lightbox.css filen. Der er også forskellige settings i selve lightbox JS filen du kan ændre.

 • Hent mere