Tarzan

 • Hej.
  Er det bare mig, eller er dette “krænkende adfærd” ved at gå HELT over gevind?? Flere politikere, senest Frank Jensen SVJV, beskyldes for virkelig små ting der ligger op til 10 ÅR tilbage i tiden. Det er kun mord der ikke er en forældelsesfrist på, nå ja og så åbenbart “krænkende adfærd”.
  At folk i dag bliver krænket over de mindste ting…[Læs mere]

 • Tarzan kommenterede indlægget Maske i supermarkedere i forummet Off-topic 4 måneder, 1 uge siden

  #16 også i røv-urskoven? og kønsbehåringen?

 • Bruger du sex-legetøj, når du wanker?
  Kaffe eller te?
  Edge eller Chrome?
  Windows defender eller all-in med Kaspersky/BitDefender?
  Dårligste spil nogensinde du har betalt for?
  FPS, race eller strategi-spil?
  Skal vi bremse verdens overbefolkning aktivt?
  Forbyde at have kødædende kæledyr? (NEJ!)
  Skal vi afskaffe vinter/sommer tid?

 • Forslag:
  Hvilken skærm-type foretrækker du?

  Svarmuligheder kunne være: TN, IPS, VA, OLED. Eller det kunne pines mere ud så alle afarterne kom med (f.eks AHVA IPS, QLED osv osv)

 • Her er regnestykket ret let. Fjernvarmen koster i fast afgift (inden forbrug) ca det samme som ca 70% af hele mit naturgasforbrug. Slukker jeg for gasfyret koster det 0,-kr, men slukker jeg for (den teoretiske) fjernvarme, så koster det stadig penge. Ydermere er der, som #0 skriver, en ret stor tilslutnings-regning, så øget varmeudgifter samt de…[Læs mere]

 • #74 Er du bare dum, eller er dine prioriteter helt ude i skoven? Jeg taler om enkelte ord i ældre børnebøger, og du taler om nazi’er og berlinmur. Din “undskyldning” i #74 gør det bestemt ikke bedre!
  Jo, f.eks Auschwitz bliver vedligeholdt, så nutiden og fremtiden kan se hvor galt det kan gå, det synes du bare man skal tie ihjel?

  Hvis du er et…[Læs mere]

 • Ja, det er åbenbart tæt på i.flg folks reaktioner herinde. Der bliver sammenlignet med både Berlin muren og kz-lejre og så det at sige et “forkert” ord eller navn. Nogle folks proportionssans er virkelig punkteret.

  #68, nej det vil jeg godt tro, du ikke kan forstå. Du er måske selv en af de forældre der mener at opdragelse er noget skolen…[Læs mere]

 • #66 Nej, jeg synes netop IKKE man skal rette i nyoptryg af de gamle børnebøger. Det er sgu da forældrenes ansvar at lære børnene, at sådan talte man dengang, men det gør man altså ikke mere. Bare at “fjerne” alt ubehageligt på børnenes vej er IMO uansvarligt. Eller er det fordi du mener at forældrene ikke magter opgaven med at oplyse deres afko…[Læs mere]

 • Jo, og åbenbart også sådan nogle som dig.
  #61 At omforfatte en Pippi Langstrømpe historie og så sammenligne det med kz-lejre og Berlin-muren … Det er i min optik meget værre end at kalde folk forskellige betegnelser. Vi bliver ALDRIG enige om dette. Med den sammenligning har du hermed bevist, at nutidens holdning er altid laveste fællesnævner for alt.

 • I snakker sgu da udenom så det er til at tage og føle på! JEG mente bl.a. det forkerte i at ændre ting som var OK da de blev lavet, men som med “modens” latterlige krænkelses-mani absolut VIL have ændret hele verden til at passe til netop deres syn på tilværelsen.
  At bruge ord som “Neger”, “Perker” og “Eskimo” på nye ting i dag er IMO bandlyst…[Læs mere]

 • #41 Næ, dengang gik jeg ud og snakkede med folk, og dengang kunne man godt være uenige uden at blive tiulsvinet på den selvretfærdige måde som du bl.a. udviser.

  #42 Nej, jeg savner helt enkelt tiden fra dengang man kunne tale ordentligt til hinanden, også dem man var uenige med. Men med den drengerøvsattitude du fremviser her, så springer jeg fra…[Læs mere]

 • Præcis #38. Og dengang kunne man også have en holdning uden fjolser som #36 absolut skulle spille bedrevidende.

 • #33 Jeg har på intet tidspunkt nævnt noget om, at man ikke “skal tage sig af” klima eller Corona. Blot påpeget, at tidligere var der ingen problemer med hverken Corona eller klima’et (eller overbefolkning, som IMO er hovedårsagen til en lang række af de problemer vi i dag står overfor).

  #31 Det er ikke MIG der mener at hverken “5G-s…[Læs mere]

 • Jo, det er godt at blymaling f.eks ikke er her længere, men det er der så mange andre ting der er. Genmodificeret menneskeføde, unge piger får stress af ikke at tjekke/opdatere deres profiler på de (a)sociale medier tit nok, hele den komplet latterlige krænkelseskultur, “farlige” 5G stråler, flygtningkriser, klima, Sars, Corona og så videre.…[Læs mere]

 • Ifølge dagens lovgivere og bureaukrater burde de af os, som var børn i 50’erne, 60’erne, 70’erne, ja til og med tidligt i 80’erne ikke have overlevet.
  Vores børnesenge var malet med blybaseret maling.
  Vi havde ingen børnesikring på medicinflasker, døre eller skabe.
  Der var ingen der brugte cykelhjelm.
  Når vi kørte med far og mor i bilerne, var der…[Læs mere]

 • Tak for de kloge ord, Kolben. jeg håber virkelig at det også er sådan det vil gå for mig.
  #47 Point taken, men derfor er jeg stadig mere enig med #9 (og mig selv). Jeg kan vitterlig ikke se det humane i at lade folk dø langsomt af tørst, som vi jo gør i dag “officielt”, og derfor er jeg interesseret i at høre, hvorfor nogle er modstandere af at l…[Læs mere]

 • Jeg har vist ikke fået nævnt, at hun blev virkelig dårlig først i April, men sygehuset fik rettet op på det ved at stoppe al kemo, og i stedet nøjes med stråling. Vi nåede så at få knap 3 måneder sammen, hvor hun var afkræftet, men fuldstændig klar i hovedet, og jeg fik plejeorlov, så vi har levet meget intenst og tæt i de 3 måneder. Jeg e…[Læs mere]

 • #36 Jeg kan sagtens forsvare mine holdninger, også selvom jeg er i sorg, og mener så også at andre (men ikke alle) også burde have mod nok til at stå ved deres holdninger, uanset om disse holdninger er de samme eller de modsatte af mine.

 • Min kone gik fra at være funktionsdygtig i eget hjem (dog med rollator, grundet blodprop i benet), men helt klar i hjernen. Blev indlagt da hun fik lidt talebesvær, fik en MR skanning af hjernen næste morgen, og samme aften talte vi sammen for sidste gang. Om natten var hun urolig, så jeg gav hende en tår at drikke, og spurgte så om hun ville…[Læs mere]

 • #21 Det kræver jo så, at man er rask nok til at foretage sådan en rejse til Holland. Min kone kunne ikke engang gå på toilettet længere.

  Til de 3 der har stemt NEJ til kontrolleret aktiv dødshjælp, vil I ikke godt skrive hvorfor I synes det er i orden at lade folk dø på denne højst uværdige måde? Eller har I ikke mod til at stå ved jeres valg??

 • Hent mere