Tarzan

 • #13 dit anti-asus link er fra 2016 Der er sket en hel del siden da …..

 • Jeg har selv fiber (for nuværende 300/300, men har været på 500/500 for en kortere periode), og min gamle ASUS rt-n65u kunne ikke rigtig klare det til hele familien, så jeg købte en lidt større, nemlig en ASUS AC87U
  https://www.asus.com/dk/Networking/RTAC87U/

  Den har ikke fejlet en eneste gang, og Wifi’en i den er noget bedre end i den gamle router.

 • Tarzan kommenterede indlægget Rasmus Paludan i forummet Politik 2 uger siden

  #175 skrev:

  #174 Ja, og de regler er sat, blandt andet at man ikke skal slås ihjel for ens religiøse overbevisning eller etniske herkomst.

  BINGO #176. Her ramte du plet.

 • Tarzan kommenterede indlægget Rasmus Paludan i forummet Politik 2 uger siden

  #163+#164 Det er nu mit syn på RV, at de vil lukke alt alt for mange uintegrerbare personer ind. Og ikke bare komme “af med idiotisk symbol politik”. Jeg vil hellere af med RV for at komme af med “idiotisk indvandrer politik”

 • Orphan Black har ikke været nævnt. Hvad mener I om den? jeg synes den starter hammergodt, går ned i sæson 3 (med de mandlige kloner), men kommer nogenlunde stærkt igen midt i sæson 4. Bliver dog aldrig igen så god som i starten.

  Grimm er også en serie der (for det meste) holder hele vejen, og den sluttes af på en hæderlig måde.

 • #18 Lad være med at se den! Nyd det du har set, for det er godt synes jeg.

 • Jeg synes nu stadig godt om afslutningen på Dexter, bortset fra det afsnit hvor hans søster dør. Det er edderma’me langtrukkent. At Dexter selv ikke nakkes til sidst er IMO helt OK.

  Igangværende serier jeg følger er:
  Better call Saul
  Vikings (som er for stærkt nedadgående IMO)
  Criminal Minds
  American Horror Story
  Blacklist

  Et andet eksemp…[Læs mere]

 • Har lige set sidste afsnit af Game of Thrones. En mesterserie …. indtil sidste sæson 8. Sikke dog noget bæ, og i.flg. IMDB er jeg langt fra den eneste der synes det om GoT.
  Eks. på andre serier der var gode undervejs, men som sluttede dårligt er (IMO), Lost, True Blood, The Knick (okay, den sluttede aldrig, men blev cancel), Flash Forward (og…[Læs mere]

 • Tarzan kommenterede indlægget Rasmus Paludan i forummet Politik 2 uger, 4 dage siden

  #161, Både og. Ikke direkte sammenlignlige, men modsat hinanden. Rasmus ville lukke alt ned mht muslimer, radikale venstre vil åbne for (næsten) alt. Sammenligningen går så på, at begge dele vil gå galt for Danmark. Men selvfølgelig ikke på samme måde

 • Tarzan kommenterede indlægget Rasmus Paludan i forummet Politik 2 uger, 4 dage siden

  Et er, at Rasmus P ikke kom ind (GODT!), men hvis han har fået de radikale til at gå så meget frem, så er det lige før han har gjort ligeså stor skade for DK som hans egne ideer, hvis han var kommet ind! Selvom de radikale holder sig fint på lovens side, så er deres politik gift for DK IMO.

 • Tarzan kommenterede indlægget Rasmus Paludan i forummet Politik 2 uger, 6 dage siden

  Til gengæld er radikale venstre desværre blevet stort igen. Så nu skal vi til at trækkes med deres invitationer til hele verden
  Hvor ville jeg ønske, at de stemmer der nu er gået til radikale venstre i stedet var blevet ligeligt fordelt mellem Venstre og Socialdemokraterne.

 • Tarzan kommenterede indlægget At følge med i politik? i forummet Politik 2 uger, 6 dage siden

  #9 Det med at stemme på et parti, men ikke på en person, synes jeg ikke om. Man giver jo dermed forvaltningen af sin stemme til folk man heller ikke kender, og disse folk sammensætter så det parti efter deres overbevisning, og ikke efter din! Du stemmer selvf. på partiet fordi det har en eller flæere mærkesager du er enig i, men samtidig giver…[Læs mere]

 • Tarzan kommenterede indlægget Rasmus Paludan i forummet Politik 2 uger, 6 dage siden

  #109 Hvorfor tror du det er #107‘s ide? #107 har jo ret. Rasmus P. har lige så meget ret til at ytre sig som Mette F, Lars L.
  Og det er jo også korrekt, at det ikke er Rasmus P. der udøver al balladen, det er unge muslimer (samt en større flok medløbere) der får beløbet til politiet så højt op. Som #106 skriver, så burde en som Rasmus P. blive…[Læs mere]

 • Tarzan kommenterede indlægget Rasmus Paludan i forummet Politik 3 uger, 1 dag siden

  #98 Du mener at religiøse folk er dumme?
  Det må du jo gøre, siden du mener uddannelse og oplysning kan få dem væk fra religion.

  Den eneste måde man får folk til at lægge religion fra sig er investering i uddannelse og oplysning

 • Tarzan kommenterede indlægget Rasmus Paludan i forummet Politik 3 uger, 1 dag siden

  #93 Som relativt højre orienteret kan jeg helt tilslutte mig din indstilling mht indvandere og især flygtninge. Din vigtigste sætning IMHO er:
  Stod det til mig, så skulle vi aktivt arbejde for at fjerne AL religion fra det offentlige rum.

  Religion bør være en privat sag som man holder PRIVAT.

 • Tarzan kommenterede indlægget Rasmus Paludan i forummet Politik 3 uger, 2 dage siden

  IMO er Rasmus P. alt for langt ude med sine “løsninger”.
  Men på den anden side, hvor mange lande findes der med muslimsk flertal, hvor der IKKE er problemer med tvangsægteskaber, forfølgelse af “vantro” , forfølgelse af “forkerte” muslimer (sunni/shia), menneskerettigheder, kvinders rettigheder osv?
  Hvilke lande er der i vesten, hvor musl…[Læs mere]

 • Tarzan kommenterede indlægget Rasmus Paludan i forummet Politik 3 uger, 3 dage siden

  #34 Jeg er klar over, at “Goggle er min ved”. Men Google kan jo ikke fortælle mig _hvorfor_ TV2’s journalist ikke spurgte ind til andet end muslimer! Hun brasede jo bare frem med (og mod) alle hans udtalelser om dette ene emne. Hun havde INTET selv at komme med. Virkelig dårligt af hende IMO.

 • Tarzan kommenterede indlægget Rasmus Paludan i forummet Politik 3 uger, 3 dage siden

  Det var ikke mange andre emner end muslimer der blev diskuteret i det program #0 linker til. Hvad med folkeskolen? Ældreplejen? EU? Militær? Landbruget? Miljø? Virksomhedsbeskatning? osv osv osv.

  Har Rasmus ingen holdning til noget af alt det andet, eller får han bare ikke tid til at komme med sin mening?

 • Tarzan kommenterede indlægget FUCK DF i forummet Politik 4 uger, 1 dag siden

  #25 Så er jeg et klimasvin … og det er jeg stolt af!

  Ellers er jeg ret meget på linie med #24

 • Det er da synd for en butiksejer, at politiet ikke på et år har kunnet gøre noget ved disse tyve, når de er blevet identificeret på overvågningsvideo. Politiet får leveret videoovervågning og en rimelig identificering af tyvene, så er det da bare med at komme ud og snakke lidt med de personer…[Læs mere]

 • Hent mere