TabascoPreben

 • #13 Jeg sad også og tænkte at #11 skal til at passe på med at det der 5G ikke også springer på ham :p

 • Vi har også VOSS induktionskomfur. Købte det sidste år da det 15 år gamle Voss komfur der kom med huset stod af. De har en lidt funky bredde, så hvis det skulle passe i indhakket måtte det blive Voss igen.

  Det er ok kvalitet, men ikke decideret lækkert. Men det giver lidt sig selv til prisen.

  Induktion har været super og jeg vil ikke undvære det igen.

 • TabascoPreben kommenterede indlægget Pokémon Go 2018 i forummet Spil 5 dage, 1 time siden

  Har ingen ambitioner om at nå det, men kunne da godt bruge nogle flere at bytte gaver med Vennekode 7031 4058 5656

 • TabascoPreben kommenterede indlægget Blood of Zeus i forummet Film & TV 6 dage, 1 time siden

  Der er “b-film” over det, men var stadigt godt underholdt.

 • #13 Det er snart blevet et spørgsmål om religion, men så ville jeg nok smide 2k mere og få OLED i stedet:

  https://www.elgiganten.dk/product/tv-billede/fladskarms-tv/153748/lg-65-cx-4k-oled-tv-oled65cx-2020

 • Låner lige tråden: Har bestilt 1000/1000 fiber, og tænker jeg også vil sætte noget bedre netværk op end den medfølgende router fra hiper. Det skal dække et 2 etagers hus på 150 m2.

  Jeg er ikke super meget inde i opsætning af netværk, men det virker til at et Mesh løsning vil dække godt og være nemt at sætte op. Samtidig tænker jeg at et wifi…[Læs mere]

 • TabascoPreben kommenterede indlægget Gæld i forummet Off-topic 3 uger, 4 dage siden

  1) Billån
  2) Banklån

  Når billån og banklån var ude ville jeg nok skrue en del op for afdragene på huset, alternativt poste de frie midler i renoveringer på boligen, alt efter om det er relevant.

  Studielånet ved jeg ikke helt med.

 • #167 Jeg er 100 % enig med din pointe. Men har alligevel lidt input til tweaks af dit regnestykke, selvom det næsten giver det samme:

  1) Prisen for en Model 3 LR starter ved 459.000 kr. og 494.500 kr. for en Performance. Samtidigt vil det være fjollet at betale mere end 120k for en Up!, men vi lader 150k stå ud fra #166 scenarie.

  2) Fo…[Læs mere]

 • #126 Jeg var inde og sidde i en ID.3 da de havde den i showroom nede på strøget for noget tid siden. Ud fra det kig var det også klart min oplevelse at interiøret var mere skrabet end f.eks. en Golf VII. Nogle hårde paneler rundt omkring der lyder hult når man banker på dem. Dørene lukker også med et hult klonk som på en Picanto. Nu er jeg også…[Læs mere]

 • #112 Er det ikke bare at hoppe over i en Audi A3 hvis du vil have lidt mere lækkert interiør end i din Golf og stadig vil have hatchback? Alternativt Mercedes A-klasse eller BMW 1-serie.

  Med dit begrænsede kørselsbehov er der ikke det store at spare med el anyway. Overvej leasing hvis du ikke vil risikere at brænde nallerne, hvis afgifterne bliv…[Læs mere]

 • #69 En er tankerne med det nye store Power-to-X system der snart etableres er at skabe brændstof til tung traffik, konstruktionsmaskiner, landbrug m.v. hvor ren eldrift ikke er praktisk.

  Hvad er argumentet for at solpaneler skal ned i vejene med et kæmpe læs bøvl og en masse kompromisser til følge og ikke ud og stå på en mark hvor de kan funger…[Læs mere]

 • TabascoPreben kommenterede indlægget Ny Bil, Van, hybrid? i forummet Off-topic 5 måneder siden

  #7 Yaris er stadigt kun mild hybrid, og kan ikke lades op og køre på ren el. Også er 240k for en Yaris satme mange penge. Han kan få en Fiesta ST-line med 140 hk til 190k. Det kan godt være den går 3-4 km kortere pr. liter, men der kan immervæk købes nogle liter brændstof for de sparede 50k. Eller en veludstyret Ibiza FR med DSG og 115 hk til 205k.

 • TabascoPreben kommenterede indlægget Ny Bil, Van, hybrid? i forummet Off-topic 5 måneder siden

  Vær opmærksom på at VAN-udgaverne kan være sværere at sælge igen og opleve et større værditab.

  Hvis det skal være nyt og inde for dit budget tror jeg ikke rigtigt der er nogle ordentlige bud på PHEV. Mild hybrid bilerne som Toyota Yaris synes jeg personligt kan være lidt ligemeget.

  Overvej eventuelt Seat Ibiza i stedet for VW Polo. Samme tekn…[Læs mere]

 • Let’s Go eller Sword and Shield?

  Jeg er ved at have fået den store søn på knapt 5 år interesseret i Pokemon, og når vi nu har en masse tid hjemme må det være oplagt at komme i gang på Switchen.

  Men hvilken af dem er mest tilgængelig for en 5 årig- med en masse assistance self.?

 • Har haft noget knas med de siemens maskiner vi har haft så nu har vi prøvet med en Miele. Det lyder til at de holder længere, men prisen er så også derefter… Det vil til gengæld spare noget bøvl ift. hvert 4-5 år at skulle finde ny maskine og smide den gamle ud.

 • En Passat til 60k kan ende med at blive et rigtigt dyrt bekendtskab da den vil have en del km og år på bagen og kræve meget vedligehold for at komme derned i pris.

  Berlingo og Fabia Combi er nok ikke helt dårlige bud til de behov i lister op. De lidt kedelige og usexede mærker giver som regel også lidt bedre value på brugtmarkedet. Så undersø…[Læs mere]

 • TabascoPreben kommenterede indlægget Nintendo Switch tråden i forummet Nintendo 1 år siden

  Jeg sprang på en almindelig Switch sidste uge da POWER havde den til 2222 kr. Tænker det ikke bliver så meget billigere end det.

  Jeg er i gang med at finde nogle spil, her mens der er en masse BF tilbud og fandt Diablo 3 Eternal Collection til 270 kr inkl. fragt hos Amazon.co.uk

  Hvor plejer der ellers at komme nogle gode tilbud?

 • TabascoPreben kommenterede indlægget Nintendo Switch i forummet Konsoller 1 år siden

  Overvejer som #0 også at smide en Switch under træet til jul. Det ser ud til at batteriet er bedre på 2019 modellen, men er der ellers andet der er opgraderet?
  Er den gamle model så meget dårligere, hvis man skulle finde et godt tilbud på den?

 • Jeg ville også helt klart beholde bilen, med den situation du beskriver.

  Det trækker altid med noget nyt og det er en prioriteringssag, men det vil sandsynligvis være ret meget dyrere i længden at skifte din Fabia med noget nyere og dyrere.

  Jeg ville starte med at ofre de ca. 300 kr. og tage den til syn, og se hvad der dukker op også få lavet…[Læs mere]

 • Privatøkonomisk er en bil altid noget lort, så du må jo bare gøre op, om den glæde den giver dig, modsvarer de ressourcer der skal kastes efter det? Ville du kunne gøre noget andet for pengene der gav dig endnu mere glæde (f.eks. et stort parti negleklippere og en kasse trøjer der kan smides i en fart?)

 • Hent mere