Synonymet

Forum-kommentarer oprettet

Viser 15 kommentarer - 1 til 15 (af 7.592 i alt)
 • Forfatter
  Kommentarer
 • #118

  Synonymet
  Bruger
  8.196 indlæg
  Offline

  #7: Var de kolde?

  Hellere komme galt afsted, end slet ikke komme afsted.

  #40

  Synonymet
  Bruger
  8.196 indlæg
  Offline

  Det er vigtigt at huske, at IQ/IK er et mål for potentiale.

  Du kan godt være super-sprinter, men hvis du ikke vælger at træne, så løber du ikke så hurtigt, som du kunne have gjort.

  Når dét er sagt, så tror jeg, at min IQ er ret høj. Jeg har en tendens til at fuldstændig naile matematisk-logiske tests til jobsamtaler, nogle gange til et niveau hvor det bemærkes, at jeg er ret vild.

  Jeg spiller musik, og jeg har ret let ved at lære sprog, så på den front er jeg også godt med.

  Jeg er empatisk, men også intrapersonal moden, og min brug af disse ord understøtter måske noget med, at jeg også er nysgerrig og har en stor paratviden, fx i dette tilfælde bruger jeg Gardners intelligensteori til at understøtte min påstand om, at jeg er en smart dude.

  Men jeg er også far til 2 små børn, så jeg har et ret massivt søvnunderskud og et ret massivt kaffemisbrug.

  Jeg kan tage mine sko forkert på om morgenen og først opdage det, når jeg sidder i bilen. Jeg er ikke altid tålmodig nok med mine børn, og jeg kan være urimelig overfor fruen, når jeg er træt eller irriteret over, at mine unger insisterer på at drive mig til vanvid.

  Så hvad er det hele værd? Det er da fedt at have noget potentiale, og jeg nyder, at mange ting er nemme for mig, men som Niarn engang sagde: “Når fingeren går gennem papiret, så får jeg altså også lort på fingeren”.

  IQ/IK er udelukkende et mål for potentiale, og du kan sagtens vælge at pisse det hele væk, fordi visdom ikke er lig potentiale.

  Hellere komme galt afsted, end slet ikke komme afsted.

  #14

  Synonymet
  Bruger
  8.196 indlæg
  Offline

  Du kan altid bare spørge ind til deres holdning.

  “Hvorfor synes du det?”

  “Okay, men hvad får dig til at tænke, at det hænger sådan sammen?”

  “Ja, men har du andre kilder end den ene?”

  “Okay, så du bygger den holdning på én kilde (fx DKA eller tilsvarende venstreorienteret side). Ville det måske ikke være en god idé at søge viden lidt flere steder? Selv prøver jeg at holde mig informeret fra mange forskellige kilder for at få et bredere perspektiv.”

  Du siger indirekte, at du er uenig, og at du (såfremt det er sandt) føler dig mere velinformeret, uden at du giver hende noget at skyde på.

  Hellere komme galt afsted, end slet ikke komme afsted.

  #4

  Synonymet
  Bruger
  8.196 indlæg
  Offline

  #2: Jeg gider næsten ikke bøvlet. Sorry.

  Hvad vil du give?

  Hellere komme galt afsted, end slet ikke komme afsted.

  #23

  Synonymet
  Bruger
  8.196 indlæg
  Offline

  Done.

  Og så skulle den vist også være vundet…

  Hellere komme galt afsted, end slet ikke komme afsted.

  #54

  Synonymet
  Bruger
  8.196 indlæg
  Offline

  Jeg er ansat i administrationen i DSB, og jeg er dermed påvirket af de ulovlige arbejdsnedlæggelser på den måde, at folkestemningen mod min arbejdsplads bliver mere fjendtlig pga. en konflikt, jeg ikke er involveret i.

  Jeg har sympati for medarbejderne på dele af de områder, der er tale om, men jeg synes, at arbejdsnedlæggelserne er rigtig ærgerlige, og jeg mistænker, at Dansk Jernbaneforbund (DJ) ikke informerer medlemmerne ordentligt, fordi de er interesserede i en konflikt.

  Fx bliver der talt meget om skubbeweekender og varsling ifm. arbejdstider, og dét, der bliver brugt som grundlag for konflikten hos medarbejderne på DJ’s facebook-side og andre steder i den offentlige debat, stemmer ikke overens med dét, der bliver meldt ud omkring aftalen fra officielle kanaler.

  Jeg er ikke glad for at tillægge DJ skumle motiver, men…jeg kan ikke finde andre forklaringer.

  Kim, du ved også, at der tales meget om det her internt, ikke? Det kørende personale taler om, at vi i administrationen ikke forstår, hvad det betyder at have skubbeweekender, ikke kende sine arbejdstider på forhånd osv, og at det er umuligt at have et familieliv på den måde, men det er bare ikke rigtigt.

  Jeg er gift med en læge, der har 17 timers nattevagter på alle ugens dage. For det meste kan vi planlægge os ud af det (hun er på vagt lige nu kl 22 på en fredag), men for under en måned siden blev hun kaldt på en 17 timers nattevagt med ca. 16 timers varsel. Jeg måtte aflyse vigtige møder for at sikre, at jeg kunne hente vores børn, og vi måtte aflyse andre planer.

  Der er mange faggrupper, der har disse vilkår, og togpersonalet er ikke specielle. De får forringet deres vilkår en smule, forstået på den måde at ledelsen åbner op for at kunne styre mere, hvis det er nødvendigt, men ledelsen har udtrykt en helt klar hensigt om ikke at anvende muligheden med mindre det er nødvendigt. Og hvorfor skulle de bevidst gøre jer sure ved at planlægge dårlige forhold for jer bare for at gøre det? De er da interesserede i motiverede medarbejdere.

  Jeg forstår godt, at det gør ondt at få forringet sine vilkår, men vi skal sgu også være realistiske. Også omkring tillidsmænd. Vi er på vej mod at blive en privat virksomhed, og hvis man ikke ønsker det, så står man ikke bag den strategi, som der er blevet meldt ud helt åbent. Det er illoyalt at modarbejde den udvikling, som ens ledelse har udstukket. Hvis man ønsker en offentlig arbejdsplads, så ville det loyale være at erkende, at man ønsker en anden slags ansættelse end dén, som ens arbejdsplads kan levere.

  Og hvis man så ikke kan finde den type arbejdsplads et andet sted, så må man måske slække på sine krav i stedet for at tage hele Danmark som gidsel.

  Det er i hvert fald sådan, det ser ud inde fra Telegade. Jeg ved godt, at der er flere detaljer i sagen, som jeg ikke adresserer, men i bund og grund har jeg svært ved at støtte op om jeres kamp. Og jeg er ked af, at det sætter skel op mellem jer og os, der ikke er blandt det kørende personale. Jeg ville ønske, at vi kunne være på samme hold.

  Sorry. Vi har drukket øl sammen, og jeg kan godt lide dig, men lige her er jeg sgu ikke helt med på dét, du har gang i.

  Hellere komme galt afsted, end slet ikke komme afsted.

  #10

  Synonymet
  Bruger
  8.196 indlæg
  Offline

  Også en Chopin-fan hér. Det er mit go-to klassiske, når jeg skal slappe af.

  Jeg har selv spillet klaver, og jeg blev også ret interesseret i Joseph Haydn. Han havde angiveligt en tendens til at indbygge små “chok” i sin musik, hvor der pludselig skete noget voldsomt, fordi han var træt af, at kongefamilierne faldt i søvn under hans shows. Det er fan’me rockstar!

  Hellere komme galt afsted, end slet ikke komme afsted.

  #75

  Synonymet
  Bruger
  8.196 indlæg
  Offline

  Hej Stoffers.

  #62: Jeg savner næsten RMJ. Fuck, han var vild, mand.

  Hellere komme galt afsted, end slet ikke komme afsted.

  #28

  Synonymet
  Bruger
  8.196 indlæg
  Offline

  Afsnit 5 er vildt nok.

  Jeg synes faktisk, at serien er okay. Der er selvfølgelig ting, der kunne være bedre, og der er ting, der er helt hen i vejret, men der er også ting, der er ret fede. Der er en ret god stemning, og når der sker visse ting, er der en helt klar følelse af fare, der får mig ud på kanten af sofaen.

  Hellere komme galt afsted, end slet ikke komme afsted.

  #17

  Synonymet
  Bruger
  8.196 indlæg
  Offline

  Jeg har lige købt en Huawei P20 lite. Jeg gik fra en iPhone 7, da mit nye job ikke tilbyder fri mobil. Øv øv.

  Anyway, den er fed. Kameraet er ikke helt lige så godt, men stadig fint. Hastigheden er heller ikke helt deroppe, men den er fin nok, synes jeg. Hvis du ikke vil have lag overhovedet, så skal det nok ikke være den, men ellers er det virkelig en god mobil til prisen.

  Du får den til 1680 for tiden hos Callme: https://www.callme.dk/huawei-p20-lite-black.

  Hellere komme galt afsted, end slet ikke komme afsted.

  #17

  Synonymet
  Bruger
  8.196 indlæg
  Offline

  Tillykke. Har selv 2 unger. En pige på 4½ og en dreng på 1½. Spørg mig lige om jeg er fucking udmattet?

  Men det er fedt. Det er det bedste, jeg har gjort. Vi griner helt vildt meget hjemme hos os, fordi vores unger er skøre i låget.

  Et par tips:

  – Du kommer formentlig til at bekymre dig alt for meget om små ting. Hvis det virker uoverkommeligt, så husk lige at tjekke efter, om dine bekymringer er reelle, eller om du måske bare har brug for lidt søvn og lidt perspektiv.

  – Lad fruen sove. Hun afleverer næring til jeres datter fra sin egen krop, og hun sover pissedårligt, fordi hun nat-ammer. Hun er mere træt, end du kan forestille dig. Lad hende sove så meget hun kan og nyd at du har lidt alenetid med baby. Lav evt. nogle huslige ting, mens hun sover, hvis du er på babyvagt. Hun vil elske dig for det, og kombinationen af udmattelse og et rodet hjem er lidt af en forholdsdræber.

  – Når bebs er lidt større, så skal fruen ud og hygge sig med en veninde eller to. Måske omkring 3-4 måneder. Send hende ud til en kaffeaftale eller sådan noget, selvom hun formentlig stritter imod. Om det så bare er en time. Det er SÅ vigtigt på mange områder, at hun føler sig som mere end bare mor, selvom det selvfølgelig er den vigtigste ting i hendes liv lige nu.

  – Insistér på at du også får en pause ind i mellem. Lav evt. regler omkring det, hvis I ikke i fred kan forhandle det fra gang til gang. Hver anden uge (eller whatever) tager du lige i biffen eller ses med et par venner et par timer. Jeres “pauser” er fundamentet til at lave date-nights uden børn på et senere tidspunkt, og det får I brug for.

  – Køb en brystpumpe og frys mælken i fryseposer i små portioner. Så er der mad til bebs, hvis hun skal passes af bedsteforældrene, eller hvis mor skal have lov til at sove længe.

  – Mikroovnen er jeres bedste ven. Hurtig sterilisering af flaske og ammebrikker (tjek op på ammebrikker, hvis I ikke har hørt om det). Hurtig opvarmning af frossen mælk. Hurtig grød, når I kommer dertil. Mikroovnen er et af vores vigtigste børnetools.

  – Og til sidst: Børn er sindssygt hårdføre. I kommer formentlig til at tabe hende eller lade hende rulle ned fra sofaen på et tidspunkt, og selvfølgelig skal I tage det seriøst, men…de går altså ikke nemt i stykker, og I er ikke verdens dårligste forældre, hvis det sker. Begge mine børn har slået sig alvorligt (min datter måtte få trukket en fortand ud efter et fald på en fortorvsflise), og det sker altså, uanset hvor meget man passer på.

  Hellere komme galt afsted, end slet ikke komme afsted.

  #11

  Synonymet
  Bruger
  8.196 indlæg
  Offline

  Det’ bar’ noller deher.

  Hellere komme galt afsted, end slet ikke komme afsted.

  #19

  Synonymet
  Bruger
  8.196 indlæg
  Offline

  Den er ikke stock Android, men jeg har lige købt en Huawei P20 Lite for 1680 hos Callme:

  https://www.callme.dk/huawei-p20-lite-blue

  Det er eddermame billigt for ny telefon.

  Jeg kommer fra en iPhone 7, og jeg er virkelig godt tilfreds. Der er en minimal smule lag ind i mellem, men der var der altså også på iPhonen, når jeg pressede den.

  Anyways, som sagt er det ikke stock Android, men jeg synes ikke, at der er ret meget bloatware, og da modellen er helt ny, forventer jeg, at den holder et par år.

  Hellere komme galt afsted, end slet ikke komme afsted.

  #74

  Synonymet
  Bruger
  8.196 indlæg
  Offline

  Uh uh uh!! Tribes!!

  Jetpack’en i Tribes var også for sindssyg!

  https://www.youtube.com/watch?v=ub9baqE9PS8

  Hellere komme galt afsted, end slet ikke komme afsted.

  #68

  Synonymet
  Bruger
  8.196 indlæg
  Offline

  Vi skal ret langt tilbage for at finde mine første 2:

  MDK: Den der faldskærm og følelsen at zoome og nakke fjender gav mig en følelse af at være uovervindelig, som meget få andre spil har formået. For satan, det var et godt spil:

  https://www.youtube.com/watch?v=3LWrjeOHgjY

  Sub Culture: At tøffe rundt i den der lille ubåd og samle kapsler og sådan noget…det var bare så vanedannende og tilfredsstillende, og jeg ved stadig ikke, hvad der gjorde det. Jeg brugte SÅ meget tid på det.

  https://www.youtube.com/watch?v=cGB_K7BCCyc

  Af de lidt nyere spil vil jeg nævne:

  GTA IV: Første gang jeg kørte over broen til Manhattan i solskin…holy crap! Hele byen er jo en feature i sig selv. Jeg husker faktisk din anmeldelse, Dennis, hvor du siger noget i retning af, at byen er hovedpersonen i GTA IV. Jeg er meget enig.

  CoD:MW: Endelig kom vi væk fra WWII og ind i den moderne tidsalder. Jeg blev alvorligt god på Xbox’en med min G36C, så det våben vil jeg også fremhæve. Det var bare den helt rigtige balance af rate of fire og damage. Bedste våben nogensinde i et spil for mig.

  Red Dead Redemption: Hestene. Det blev aldrig kedeligt at ride. Der var den rigtige “tyngde”, når man styrede, samt et vist element af uforudsigelighed. Og så var der også kravet om at holde øje med stamina, der gav nogle fede situationer. Fx når man skulle finde vurdere, om man ville overbelaste hesten i en nødssituation eller risikere en kamp med dårlige odds. De heste gav helt vildt meget til spillet.

  Og ja, Sim Copter, Portal og HL2 er også på min liste, men de er allerede nævnt.

  Hellere komme galt afsted, end slet ikke komme afsted.

Viser 15 kommentarer - 1 til 15 (af 7.592 i alt)